Κώστας Νικολακόπουλος

Για μένα ο Μαρσέλο είχε τελειώσει για τον Ολυμπιακό από τις 6 Νοεμβρίου…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr κάτι για τον Μαρσέλο στον Ολυμπιακό.

· Ο Μαρσέλο συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό για τη λύση του συμβολαίου του και έστω τώρα θα ήθελα να γράψω κάτι που, ίσως κακώς, δεν το γράφω 3,5 μήνες.

· Για εμένα, ως φίλο του Ολυμπιακού κι όχι ως ρεπόρτερ Ολυμπιακού, ο Μαρσέλο έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό από τις 6 Νοεμβρίου. Από την ημέρα του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (1-1) στη Λεωφόρο.

· Όταν εκείνη την ημέρα, άνοιξα το σάιτ και είδα δύο ώρες πριν το παιχνίδι των αιώνιων του ελληνικού ποδοσφαίρου την ανάρτηση στα social media του Μαρσέλο, τον οποίο είχε αποκλείσει από την αποστολή ο Μίτσελ. Ότι ένιωθε έτοιμος να παίξει, ότι δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού κλπ, κλπ. Δηλαδή, ξέρεις ότι ο Ολυμπιακός παίζει ένα τέτοιο παιχνίδι, ότι η ομάδα δεν είναι στα καλά της και βγαίνεις εσύ ως Μαρσέλο, δύο ξέρω γω τρεις ώρες πριν το παιχνίδι να μας πεις τι; Ότι ο προπονητής είναι αυτός που σε απέκλεισε ενώ εσύ ήσουν έτοιμος να παίξεις.

· Από τότε για εμένα, ως Ολυμπιακό, είχε τελειώσει ο Μαρσέλο. Απόλαυσα τα ωραιότατα γκολ που έβαλε στην πρόκριση με τον Ατρόμητο, αλλά μέσα μου είχε τελειώσει ο Βραζιλιάνος. Πολύ απλά γιατί δεν σεβάστηκε τον Ολυμπιακό. Και τι έγινε δηλαδή που σε άφησε εκτός αποστολής ο Μίτσελ. Επειδή είσαι ο Μαρσέλο; Κι αυτός είναι ο Μίτσελ! Κι ο σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Το άρθρο του Νικολακόπουλου για Μαρσέλο

· Όταν βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές, με παίκτες που βάζουν τους εαυτούς τους πάνω από το κλαμπ, πρέπει να καταλαβαίνεις πολλά. Δεν λέω ότι είναι ο μόνος. Κάποιες φορές μπορεί να κάνεις και τα στραβά μάτια, όταν για τον άλφα η, βήτα λόγο, έχεις μεγάλη ανάγκη κάποιον-που κανονικά κι αυτό δεν είναι σωστό για μία μεγάλη ομάδα. Όπως δεν ήταν σωστό τότε με τον Ζάχοβιτς, που τον γύρισε πίσω ο Ολυμπιακός, με το φόβο ότι θα χάσει το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό όταν είχε διώξει τον Μπάγεβιτς.

· Τέλος πάντων, ο Μαρινάκης δεν τον σεβάστηκε απλά τον Μαρσέλο, τον παρασεβάστηκε θα έλεγα. Και ποτέ δεν του είπε να φύγει, παρότι έβλεπε ότι ήταν εκτός πλάνων του προπονητή. Θυμάστε, ίσως, άλλωστε ότι σε ανύποπτο χρόνο είχα καταγράψει τι έπαιζε με τον Μαρσέλο: ο Μαρινάκης δεν επρόκειτο να τον διώξει, αν θα έφευγε, θα έφευγε μόνος του. Κι ακόμη και τώρα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει να λέει ότι τα γκολ που έβαλε ο Μαρσέλο είχαμε χρόνια να τα δούμε.

· Ας πάει στο καλό, να πάει να παίξει μπάλα, όπως θέλει, κάπου αλλού. Παρεμπιπτόντως, το μεταγραφικό παράθυρο στη Σαουδική Αραβία, όπου παίζει ο φίλος του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, προς το παρόν έχει κλείσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x