Κώστας Νικολακόπουλος

Τα τελευταία νέα για Ολυμπιακό από Αργεντινή για Χέτσε, Ορτέγκα, Λοβέρα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει μέσα από το sport-fm.gr τα τελευταία νέα για Ολυμπιακό από Αργεντινή για Χέτσε, Ορτέγκα, Λοβέρα!

• Με τον Ολυμπιακό να τηρεί σιγή ιχθύος, αφού συνεχώς οι μεταγραφές Χέτσε και Ορτέγκα «μία φτιάχνουν και μία χαλάνε», αναπόφευκτα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι λένε στην Αργεντινή αναφορικά με τις εξελίξεις στις δύο υποθέσεις!

• Πρώτον, για τον 22χρονο αμυντικό μέσο Χέτσε, φημισμένος Αργεντίνος συνάδελφος έγραψε: «Ο Σαντιάγκο Χέτσε φεύγει από την Ουρακάν-με την άδεια του συλλόγου θα ταξιδέψει στην Ευρώπη τις επόμενες ώρες για να καθορίσει το μέλλον του. Ο Ολυμπιακός είναι μία προηγμένη επιλογή, αλλά κάποιοι άλλοι σύλλογοι εξακολουθούν να υποβάλλουν προσφορές για να αποκτήσουν τις υπηρεσίες του».



• Δεύτερον, για Ορτέγκα πηγή που ασχολείται αποκλειστικά με την ομάδα του, τη Βέλεζ Σάρσφιλντ, γράφει για τον 24χρονο αριστερό μπακ: «Βέλεζ και Ολυμπιακός διαπραγματεύονται επίσημα τη μεταγραφή του Φρανσίσκο Ορτέγκα. Τις επόμενες ώρες θα μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία για την παραχώρηση του. Η Βέλεζ θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης».



Δεύτερη πηγή που ασχολείται αποκλειστικά με τη Βέλεζ σημειώνει: «Μετά από πίεση του παίκτη και του μάνατζερ του, ο Ορτέγκα θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού».



Σημαντικό: η Βέλεζ χθες τη νύχτα απέκτησε άλλον αριστερό μπακ, τον Ελίας Γκόμες από τη Ρίβερ Πλέιτ, ακριβώς ενόψει της επικείμενης αποχώρησης του Ορτέγκα. Η Βέλεζ έδωσε ένα εκ. δολάρια για το 50% των δικαιωμάτων του Γκόμες, που θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

• Tρίτον, η Ροζάριο Σεντράλ ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για δανεισμό του Μάξι Λοβέρα έως το καλοκαίρι του 2024 με οψιόν αγοράς 800 χιλ. Ευρώ. Ο 25χρονος Αργεντίνος βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του για ιατρικά και υπογραφές.



• Συμπεράσματα, αυθαίρετα και μη αυθαίρετα (!): ο Ολυμπιακός «κουτσά-στραβά», «μα έτσι μα αλλιώς», θα κλείσει και τους δύο, πρώτα τον Χέτσε και μετά τον Ορτέγκα. Με την δε αποχώρηση του Λοβέρα αδειάζει μία θέση ξένου…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x