Κώστας Νικολακόπουλος

Το φοβερό του Μαντί Καμαρά με την ΑΕΚ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τα κατορθώματα του Μαντί Καμαρά στα ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό που πραγματικά κάνει τη διαφορά στα ντέρμπι με την ΑΕΚ σε αυτή την τριετία που φοράει τα «ερυθρόλευκα» αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαντί Καμαρά!

-Ο 24χρονος Αφρικάνος διεθνής έχει καταφέρει κάτι πραγματικά πάρα πολύ εντυπωσιακό κι εντελώς ασυνήθιστο για δεδομένα ντέρμπι, και δη από παίκτη της μεσαίας γραμμής κι όχι κυνηγό: έχει σκοράρει σε πέντε διαφορετικά παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ, τόσο στο Καραϊσκάκη, όσο και στο ΟΑΚΑ!

-Ο Μαντί έχει αγωνιστεί σε συνολικά 11 αγώνες κόντρα στην ΑΕΚ και παρότι στον ένα έχει μπει μόλις στο τελευταίο δεκάλεπτο και στον άλλο έχει μπει στο ημίχρονο, έχει σκοράρει στους πέντε και σε έναν ακόμη, ίσως τον πιο σημαντικό, τον τελικό του Κυπέλλου στο Βόλο, είχε την ασίστ για το μοναδικό γκολ (του Ραντζέλοβιτς), που έκρινε την τύχη εκείνου του παιχνιδιού.

-Τα γκολ του Καμαρά είναι στα παρακάτω παιχνίδια πρωταθλήματος…
17.2.2019 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (ισοφάρισε στο 50ο λεπτό)

27.10.2019 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0 (κλείδωσε τη νίκη με το δεύτερο γκολ στο 77’)

28.6.2020 ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2 (έκανε το 0-2 στο 45’)

19.7.2020 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0 (το τελευταίο γκολ στο 73’)

4.4.2021 ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-5 (άνοιξε το σκορ στο 17’)

Μπορούμε να προσέξουμε ότι και στα πέντε ματς στα οποία σκόραρε ο Μαντί, ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΑΕΚ! Τρεις φορές στο Καραϊσκάκη και δύο στο ΟΑΚΑ. Ακόμη ότι ο Καμαρά σκοράρει κάθε σεζόν σε τουλάχιστον ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Το φοβερό είναι ότι από τα 15 γκολ του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο άσος από τη Γουϊνέα τα πέντε τα έχει βάλει στην ΑΕΚ! Και δεν υπάρχει καμία ομάδα στην οποία έχει βάλει τέσσερα η, τρία γκολ. Έχει βάλει πέντε στην ΑΕΚ κι από δύο στον Άρη, στον ΠΑΟΚ και στον Αστέρα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x