Κώστας Νικολακόπουλος

Όσο πιο «κανονικός» είσαι στο ποδόσφαιρο, τόσο πιο κοντά θα είσαι στον στόχο σου

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον sport-fm.gr για την Αργεντινή στο Μουντιάλ και με αυτή την αφορμή σχολιάζει κι δύο πράγματα για το Περιστέρι.

· Αμέσως μετά το κάζο της Αργεντινής από την Κροατία είχα γράψει ένα κομμάτι με τίτλο, «όταν πας κόντρα στο ποδόσφαιρο, θα σε τιμωρήσει»,

· Τι έκανε η Αργεντινή στο επόμενο παιχνίδι της και πήρε την πρόκριση; Έβαλε βασικούς τον Μπανέγκα, τον Ιγκουαίν, τον Ντι Μαρία, και τον Ρόχο κι άλλαξε και γκολκίπερ. Ό,τι ακριβώς είχα γράψει, δηλαδή. Μόνο που δεν είχα γράψει καμία εξυπνάδα. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδήμων για να περιγράψεις μία κανονικότητα, γιατί εγώ απλά αυτό είχα κάνει-που ακόμη δεν την έχει φτάσει την κανονικότητα ο Σαμπάολι, αλλά τέλος πάντων.

· Η ουσία είναι ότι όσο πιο «κανονικός» είσαι στο ποδόσφαιρο, τόσο πιο κοντά θα είσαι στον στόχο σου. Όπως η Αργεντινή, που έστω οριακά τον πέτυχε, κατά σύμπτωση με ασίστ του Μπανέγκα και γκολ του Ρόχο, δηλαδή παικτών που ήταν εκτός πλάνων στο προηγούμενο παιχνίδι…

· Παρεμπιπτόντως, μία κανονικότητα βγάζει ο Ατρόμητος, ειδικά για δεδομένα μικρομεσαίας ελληνικής ομάδας.

· Κράτησε τον προπονητή του (Κάναντι). Κράτησε, με κανονική μεταγραφή κι όχι δανεισμό, τον βασικό του δεξιό στόπερ (Ρισβάνη). Κράτησε τον βασικό του αριστερό μπακ (Γιαννούλη), παρότι μάλιστα τον ήθελε ο ΠΑΟΚ. Πήρε ένα καλό εργαλείο για τα χαφ (τον Γαρουφαλιά από τον ΠΑΣ).

· Και πήρε μπροστά και τον Ενσικουλού του Πλατανιά, που κατά την γνώμη μου ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν και που μπορεί να κάνει ακόμη καλύτερα πράγματα σε μία ομάδα όπως το Περιστέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x