Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν στον αθλητισμό, ποτέ. Είτε μιλάμε για ποδόσφαιρο, είτε μιλάμε για μπάσκετ, που είναι και τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον τόπο μας.

Κι εξηγώ

• Μετά το φάϊναλ φορ της Ευρωλίγκας στον Ολυμπιακό υπήρχε ξενέρα από την αποτυχία της ομάδας του Μπαρτζώκα να φτάσει έστω στον τελικό, από εκεί που οι περισσότεροι την θεωρούσαν φαβορί, αλλά και οι ίδιοι εντός Ολυμπιακού έλεγαν, «φέτος ήρθε η ώρα μας να το πάρουμε».

• Η ήττα στον ημιτελικό προκάλεσε τεράστια εσωτερικά θέματα στον Ολυμπιακό, φέρνοντας ακόμη κι εσωστρέφεια. Το δε όλο κλίμα αποτυπώθηκε στην ήττα και στον πρώτο από τους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όλα ήταν εναντίον των «ερυθρόλευκων». Εκεί, όμως, έκαναν το μεγάλο λάθος οι αντίπαλοι του! Και γύρισε όλη η κατάσταση.

• Δεν μπορείς να πατάς τον κάλο του Ολυμπιακού μέσα στο σπίτι του! Πολύ απλά θα το πληρώσεις. Και πράγματι, ξαφνικά από τη φαγωμάρα είδαμε τη συσπείρωση! Είδαμε να γίνεται ένα ο Ολυμπιακός! Και από εκείνη την στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν γινόταν να είχε καμία τύχη.

• Στον Παναθηναϊκό έκαναν το λάθος και ξύπνησαν το θηρίο! Έθιξαν τον εγωϊσμό του Ολυμπιακού, γενικότερα κι όχι μόνο της ομάδας, κι αυτό μαθηματικά θα το πλήρωναν.

Έτσι είναι ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x