Κώστας Νικολακόπουλος

Παίκτης του ΠΑΟΚ εγκωμιάζει τον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τις εγκωμιαστικές για τον Ολυμπιακό δηλώσεις ενός βασικού άσου του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη στην πατρίδα του.

• Η καλύτερη αναγνώριση, λένε, προέρχεται από τους αντιπάλου σου. Κάπως έτσι, έχει σημασία για τον Ολυμπιακό να παραδέχονται το πόσο καλή ομάδα έχει οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

• Για παράδειγμα ο Στέφαν Σβαμπ έδωσε συνέντευξη στην πατρίδα του, που δημοσιεύθηκε πριν από λίγο στο αυστριακό Laola1 και χωρίς να ερωτηθεί σχετικά για τον Ολυμπιακό, τον μνημόνευσε, κολακεύοντας τον.

• Η ερώτηση που του έγινε ήταν, «τα πηγαίνετε καλά στο Γιουρόπα Λιγκ, στο πρωτάθλημα είστε στους τρεις πρώτους, ποιοι είναι οι στόχοι του συλλόγου γι΄ αυτή τη σεζόν;».

• Με τον έμπειρο αριστεροπόδαρο μέσο του ΠΑΟΚ να απαντάει:

«Η πίεση (στον ΠΑΟΚ) είναι τεράστια, υπάρχει απαίτηση για τίτλους. Ο ΠΑΟΚ είχε κατακτήσει και τους δύο τίτλους πρόπερσι, ενώ πέρσι τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα κι αποκλείστηκε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Ο σύλλογος είναι ανταγωνιστικός για τους τίτλους κάθε σεζόν. Οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν τίτλους. Ο στόχος μας στο εσωτερικό είναι να έχουμε κάτι στα χέρια μας στο τέλος της χρονιάς.

Στον Ολυμπιακό έχουμε ήδη βρει ένα καλό αντίπαλο, που παίζει ξανά φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή την στιγμή είμαστε ένα βαθμό πίσω του, αλλά ανυπομονώ για το μεταξύ μας παιχνίδι για το οποίο όλοι μιλούν. Θα είναι ένας ανοιχτός αγώνας και εμείς μπορούμε να εμπιστευθούμε τις δυνατότητες μας.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ, κι αυτός ήταν ένας δηλωμένος στόχος μας. Ανεξάρτητα από το ποιοι ήταν οι αντίπαλοι μας στα χαρτιά, είχαμε τις πιο δύσκολες μάχες απέναντι στην Μπεσίκτας και την Μπενφίκα. Τις αποκλείσαμε και χειροκροτηθήκαμε. Όμως, δεν υπήρξε ικανοποίηση, επειδή δεν μπήκαμε τελικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω της Κράσνονταρ. Ο πρώτος στόχος της σεζόν χάθηκε. Πρέπει τώρα να προκριθούμε από το Γιουρόπα Λιγκ, όπου μέχρι τώρα τα πάμε καλά
».

Άσχετο: Οι τρελοβραζιλιάνοι οπαδοί σε εποχή κορονοϊού!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x