Κώστας Νικολακόπουλος

Ποια Μπασάχσεχιρ και ποια Μπέρνλεϊ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr με τον δικό του τρόπο την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ.

• Δεν έχει νόημα αυτή την στιγμή καμία κουβέντα στον Ολυμπιακό για την αντίπαλο του στα πλέϊ οφς του Γιουρόπα Λιγκ! Ποια Μπασάχσεχιρ και ποια Μπέρνλεϊ, θα έλεγα εγώ…

• Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο εμπόδιο να περάσει, μία καλή ελβετική ομάδα, που τερμάτισε καθαρά στην 3η θέση του πρωταθλήματος της τον Μάϊο. Και που ήδη έχει τρεις αγωνιστικές πρωταθλήματος στα πόδια της, ενώ ο Ολυμπιακός δεν ξέρει καν πότε θα αρχίσει το δικό του πρωτάθλημα.

• Δεν έχει την πολυτέλεια ο Ολυμπιακός να ασχολείται με παιχνίδια που θα γίνουν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου-το μόνο που έχει να κάνει είναι να ασχοληθεί με τα δύο παιχνίδια του στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και παράλληλα να κοιτάξει πώς θα ενισχυθεί με όσο γίνεται πιο κατάλληλες προσθήκες.

• Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να φροντίσουν να είναι όσο το δυνατόν πιο καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι τους την Πέμπτη με τη Λουκέρνη, γιατί είδαμε και στους αγώνες των άλλων ελληνικών ομάδων, πόσο μέτρησε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: ο ΠΑΟΚ νίκησε στο πρώτο ματς και προκρίθηκε (και δη και με δεύτερη νίκη στη ρεβάνς), οι Ατρόμητος κι Αστέρας έχασαν το πρώτο ματς κι αποκλείστηκαν (και δη χωρίς καν να κερδίσουν στη ρεβάνς)…

• Ο δε Ολυμπιακός δεν έχει, να το γράψω έτσι εντελώς διακριτικά, και τα…καλύτερα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια στο Καραϊσκάκη, ειδικά στα νοκ άουτ παιχνίδια. Πηγαίνοντας από μπρος προς τα πίσω: Την Ριέκα την κέρδισε 2-1 με γκολ στο 94’, με την Παρτίζαν έφερε 2-2, με την Μπεσίκτας 1-1, με την Οσμάνλισπορ 0-0, την Αρούκα την νίκησε 2-1 στην παράταση ενώ έχανε 0-1 στο 90ολεπτο, με την Μπερ Σέβα έφερε 0-0, από την Άντερλεχτ έχασε 1-2 στην παράταση, με τη Ντνίπρο έφερε 2-2.

• Μακάρι την Πέμπτη να αλλάξει αυτή η πολύ κακή σειρά αποτελεσμάτων του Ολυμπιακού στους εντός έδρας νοκ άουτ ευρωπαϊκούς αγώνες του, γιατί-εύχομαι να βγω ψεύτης-η Λουκέρνη ιδιαίτερα μέσα στο σπίτι της δεν θα είναι κανένας αντίπαλος της πλάκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x