Κώστας Νικολακόπουλος

Ποιοι φορ «πιάνουν» και ποιοι δεν στεριώνουν ποτέ στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr έναν πολύτιμο μπούσουλα για τον Ολυμπιακό και τους σέντερ φορ!

· Το Νο 1 θέμα της επικαιρότητας του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρα η αναζήτηση ενός σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά.

· Νομίζω λοιπόν ότι έχει ένα νόημα να θυμηθούμε ότι αυτοί οι επιθετικοί που «πιάνουν» στον Ολυμπιακό είναι κατά βάση αυτοί που προέρχονται από το ελληνικό πρωτάθλημα!

· Παραδοσιακά, οι «ερυθρόλευκοι» παίρνουν τους καλούς γκολτζήδες του ελληνικού πρωταθλήματος και δικαιώνονται. Τόσο από την εποχή του Αναστόπουλου και του Μητρόπουλου, όσο και στη συνέχεια με τον Αλεξανδρή και βέβαια πιο πρόσφατα με τον Τζιμπούρ και τον Ανσαριφάρντ.

· Ακόμη και παίκτες που δεν ήταν καθαρόαιμοι φορ (Οκκάς, Μπατίστα, Οφορίγκουε) η, που για διάφορους λόγους δεν έπαιξαν πολύ με τα «ερυθρόλευκα» (βλέπε Κωνσταντίνου η, Ολαϊτάν), έκαναν τα γκολάκια τους και βοήθησαν τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη.

· Αν θέλετε την άποψη μου, θα ήταν πολύ καλή λύση για τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι ο 30άρης Ισπανός Πέδρο Πέρεζ, που δύο χρόνια στον ΠΑΣ έβαλε 34 γκολ!!! Τον τσίμπησαν οι Άραβες και ήδη έχει φέτος 11 γκολ σε 13 παιχνίδια στην Μπάνι Γιας.

· Γενικά δεν είναι και το πιο…εύκολο πράγμα του κόσμου να πιάσει σέντερ φορ στον Ολυμπιακό. Στο Καραϊσκάκη η μπάλα καίει…

· Το έκανε ο Μήτρογλου που ήρθε από τη Γερμανία έχοντας αυτό που λέμε άγνοια κινδύνου, το έκαναν κάποιοι έμπειροι Σέρβοι (Κοβάσεβιτς, Γκόγκιτς και λίγο κι ο Πάντελιτς) και το έκαναν και κάποιοι παίκτες που ο Ολυμπιακός τους χρυσοπλήρωσε φέρνοντας τους από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (βλέπε τον Τζιοβάνι από την Μπαρτσελόνα και τον Ιντέγε από την Αγγλία η, τον Προτάσοφ, που ήρθε σαν ένα μεγάλο όνομα στην εποχή του).

· Αντίθετα, υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες επιθετικών που δεν στεριώνουν ποτέ στον Ολυμπιακό!

· Οι Λάτιν που έρχονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη-με αυτούς ο Ολυμπιακός έχει παταγώδη αποτυχία…Οι δανεικοί…Παιδιά από τη Σερβία…Ονόματα από 30+ όπως οι Καρντόσο, Εμενίκε και παλιότερα ο Ντάνι…

· Κατά την γνώμη μου, αυτός ο μπούσουλας όπως έχει διαμορφωθεί ιστορικά, πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν στις τελικές επιλογές του Ολυμπιακού. Πολύ απλά, γιατί σε αυτό το σύλλογο εννιά φορές στις δέκα η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x