Κώστας Νικολακόπουλος

Πολύ ωραίο για να είναι αληθινό…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr την πραγματικότητα στο θέμα της μεταγραφής του Μανωλά.

• Δυστυχώς είναι πολύ ωραίο για να είναι αληθινό, ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει τα μισά από τα 40-45 εκ. Ευρώ με τα οποία η Ρόμα κοστολογεί τον Μανωλά, που φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων αγγλικών συλλόγων.

• Εδώ πρέπει να λειτουργούμε με βάση τη λογική. Στη Ρόμα ο Μανωλάς έχει ήδη κοστίσει 23 εκ. Ευρώ! Τα 15 στον Ολυμπιακό (8,5 έχουν πληρωθεί+6,5 εξασφαλισμένα για το Σεπτέμβριο) και τα 8 στον παίκτη για τα δύο πρώτα χρόνια του συμβολαίου του, μαζί με την εφορία.

• Της έχει στοιχίσει λοιπόν της Ρόμα 23. Θα τον δώσει 40. Και τα 20 θα πάνε στον Ολυμπιακό; Δηλαδή, η Ρόμα δεν θα κερδίσει τίποτα! Θα έχει χάσει κιόλας. Θα της μείνουν 20 και θα της έχει κοστίσει 23!

• Είναι πολύ ωραίο φίλοι μου για να είναι αληθινό ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει ένα τέτοιο ποσό. Δηλαδή ο Ολυμπιακός θα έχει κέρδος 28,5 εκατομμύρια (8,5 που έχει ήδη πάρει+20 που υποτίθεται ότι θα πάρει) κι η Ρόμα θα έχει χάσει 3 εκατομμύρια…

• Συγνώμη, αλλά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα φίλοι μου! Να πάρει κάτι παραπάνω από τα 15 ο Ολυμπιακός, το βλέπω. Όμως το…άλλο, απλά δεν υπάρχει.

• Παρεμπιπτόντως, εμείς καθόμαστε και…μοιράζουμε τα λεφτά κι ακόμη προσφορά στη Ρόμα για τον Κώστα δεν υπάρχει. Ένα ενδιαφέρον υπάρχει. Μέχρι εκεί...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x