Κώστας Νικολακόπουλος

Πρωτοσέλιδο ο Σεμέδο: «Πιο εύκολη η μεταγραφή του στην Μπενφίκα»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τις εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Σεμέδο.

· Πρωτοσέλιδος ο Ρούμπεν Σεμέδο σήμερα στην Πορτογαλία για χάρη της Μπενφίκα!

· Αυτή είναι η πρώτη σελίδα σήμερα της μεγάλης πορτογαλικής εφημερίδας O Jogo, με τη φωτογραφία του κεντρικού αμυντικού με τη φανέλα βέβαια του Ολυμπιακού (https://www.ojogo.pt/edicao-do-dia.html).



· «Του Ρούμεν Σεμέδο γίνεται πιο εύκολο», είναι ο βασικός τίτλος του ρεπορτάζ, που είναι σαν δεύτερο θέμα της εφημερίδας κι αφορά την φημολογούμενη μεταγραφή του Πορτογάλου στόπερ στην Μπενφίκα. Με υπότιτλο, «ο Ολυμπιακός ενδίδει στις απαιτήσεις του και μπορεί να μειώσει το ποσό των 10 εκ. Ευρώ που ζητάει για να τον πουλήσει μέσω μπόνους επίτευξης στόχων».

· Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σεμέδο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ακόμη τρία χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2023 κι ότι οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν το περασμένο καλοκαίρι 4,5 εκ. Ευρώ στη Βιγιαρεάλ για να τον αγοράσουν, ενώ ο παίκτης τους στοίχισε τη φετινή σεζόν πάνω από ένα εκ. Ευρώ με την εφορία.

· Ο Σεμέδο την Πέμπτη δεν έχει δικαίωμα να παίξει με τη Γουλβς, λόγω τιμωρίας κι έτσι δεν έπαιξε καθόλου στο φιλικό προχθές με την Ομόνοια. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας σε πολλές συνεντεύξεις του στην Πορτογαλία είχε εκφράσει την επιθυμία να παίξει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

· Βεβαίως, όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι ντε και καλά ο Σεμέδο θα φύγει από τον Ολυμπιακό. πρέπει να ικανοποιηθεί πραγματικά πολύ καλά ο σύλλογος για να τον παραχωρήσει. Ωστόσο, ότι μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις, είναι αλήθεια.

Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1278297301954387968

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x