Κώστας Νικολακόπουλος

Γιατί ο Ολυμπιακός έθεσε τον Ρέαμπτσιουκ εκτός ομάδας!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί τι συνέβη κι ο Ολυμπιακός έστειλε τον Ρέαμπτσιουκ να προπονείται μόνος του. Και δίνει την τελευταία πληροφορία για τον Ζίνκερναγκελ από την Τουρκία.

· Οι πληροφορίες είναι σαφείς, πλέον: ο Ολυμπιακός έχει στείλει τον Ρέαμπτσιουκ να προπονείται μόνος του για ένα συγκεκριμένο λόγο-γιατί όποιος παζαρεύει και κλείνει συμφωνίες πίσω από την πλάτη του συλλόγου θα είναι εκτός ομάδας. Κι ο Όλεγκ προφανέστατα έκανε ακριβώς αυτό το πράγμα κι είναι πλέον εκτός ομάδας…

· Ο διεθνής Μολδαβός πήγε, όπως λένε οι πληροφορίες του Ολυμπιακού, και συμφώνησε με την Σπαρτάκ Μόσχας, χωρίς να ξέρει τίποτα ο ίδιος ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν έξαλλοι και τον έστειλαν να κάνει προπόνηση μόνος του, με τις πληροφορίες να λένε ότι ειδικά στη ρωσική ομάδα δεν θέλουν να τον δώσουν με τίποτα, ανεξαρτήτως προσφοράς. Γιατί η Σπαρτάκ αντί να ακολουθήσει την ευθεία οδό, δηλαδή να πάει στον Ολυμπιακό, επέλεξε να πλευρίσει τον παίκτη, προφανώς με κάποια τεράστια προσφορά, με συνέπεια ο Όλεγκ να χάσει το μυαλό του και να κάνει κόνξες.

· Τέλος πάντων, αποτελεί απόφαση του Ολυμπιακού να πέφτει κεφάλι για όποιον «κουνιέται». Είτε πρόκειται για παίκτη διαμετρήματος Μαρτσέλο, είτε για όποιον να’ ναι. Στον Ολυμπιακό λένε ξεκάθαρα τέλος σε συμπεριφορές τύπου Ρέαμπτσιουκ. Κι ότι αυτά είναι τέλος, παρελθόν για το κλαμπ.

· Στο μεταξύ, από την Τουρκία έρχεται η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός και η Τράμπζονσπορ ήρθαν σε κατ΄ αρχήν συμφωνία για τη μεταγραφή του Ζίνκερναγκελ κι ότι οι Τούρκοι περιμένουν αύριο κιόλας τον Δανό άσο στην Τραπεζούντα!

· Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο και μάλιστα πηγές του συλλόγου σχολίαζαν ότι μέχρι τουλάχιστον χθες, όσες προτάσεις είχε στείλει η Τράμπζο είχαν απορριφθεί. Για να δούμε, όμως, μήπως πράγματι έγινε κάτι σήμερα και βγαίνει αυτή η φημολογία από την Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x