Κώστας Νικολακόπουλος

Τα μαγικά του Προκοπίου και οι Θεσσαλονικείς διαιτητές στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο κουβέντες για τις ομάδες Κ17 και Κ19 του Ολυμπιακού!

• Να ασχοληθούμε και λίγο με τις πιο μικρές ομάδες του Ολυμπιακού.

• Πρώτον, η Κ17 κατανίκησε πριν από λίγο με 4-2 τον μέχρι τώρα αήττητο Παναθηναϊκό και μείωσε τη διαφορά στους δύο πόντους από την κορυφή. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κύπριος Τίτος Προκοπίου, ένα παιδί 16 ετών που το έφερε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Προκοπίου λοιπόν έβαλε στον Παναθηναίκό δύο γκολ, το ένα ωραιότερο από το άλλο και είχε και μία ασίστ! Ο πιτσιρικάς Κύπριος είχε σκοράρει και τις προάλλες στο άλλο ντέρμπι, το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1!

• Τα άλλα δύο γκολ του Ολυμπιακού έβαλαν ο Σταυρόπουλος κι ο Πάνου. Η ενδεκάδα του Μαυρογενίδη: Κυριαζής, Γιαλεδάκης, Μόσχος, Βλασσόπουλος, Καλογερόπουλος, Χρήστου, Κουτσογούλας, Σταυρόπουλος, Ποιμενίδης, Πάνου, Προκοπίου.

• Δεύτερον, η Κ19 παίζει αύριο νωρίς το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τι διαιτητές όρισε η ΚΕΔ; Τρεις Θεσσαλονικείς! Πρώτο τον Φώτιο Τζίκα κι επόπτες τον Νταβέλα και τον Μποζατζίδη.Το ερώτημα είναι, άλλοι διαιτητές, έστω από γειτονικούς νομούς δεν υπήρχαν να σφυρίξουν ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ των Β ομάδων των δύο συλλόγων; Έπρεπε να οριστούν Θεσσαλονικείς; Που ένα λάθος, κατά… λάθος να κάνουν υπέρ του Ολυμπιακού, μετά δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στη Θεσσαλονίκη; Τέλος πάντων, πάλι καλά που το δείχνει το παιχνίδι η Νόβα, μπας και αυτό κάνει κάποιος τουλάχιστον να κρατήσουν τα προσχήματα. Εξάλλου, μιλάμε για παιδιά 17 και 18 ετών. Φαντάζομαι λίγη τσίπα και λίγη ντροπή θα υπάρχει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x