Κώστας Νικολακόπουλος

Θα έμπαινε με την μπάλα στα δίχτυα…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr δύο πράγματα από το χθεσινό 0-0 στη Γερμανία.

• Τι πρόσεξα από το (πιο ενδιαφέρον) α' ημίχρονο του φιλικού του Ολυμπιακού με την Στουτγκάρδη;

• Μία λεπτομέρεια: Τις τρεις έξοχες κάθετες πάσες του Φουστέρ σε Μήτρογλου (δύο) και Φετφατζίδη (μία). Μιλάμε για πάσες που ήταν μισό γκολ. Όμως, ο μεν Μήτρογλου δεν έφυγε με ταχύτητα για να πάρει την μπάλα και να βγει φάτσα με τον Γερμανό γκολκίπερ, ο δε Φέτφα έχασε το κοντρόλ από άριστη θέση. Ειδικά στις δύο φάσεις του Μήτρογλου, με όλο το σεβασμό στο μεγάλο γκολτζή, αν ήταν ένας πιο γρήγορος φορ, όπως ο…Σαβιόλα, θα μπορούσε να μπει με την μπάλα στα δίχτυα.

• Ο Φουστέρ όσο κι αν δεν είναι εμπορικός παίκτης, έχει ουσία στο παιχνίδι του-και την φάση στην καλύτερη επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού, αυτός την ξεκίνησε: με την άψογη κάθετη στον Μανιάτη από δεξιά, εκεί που ο Έλληνας διεθνής έβγαλε τη σέντρα άψογα για το κεφάλι του Μήτρογλου, που όμως αστόχησε από ιδανική θέση.

• Γενικά ο Μήτρογλου θα πρέπει να διαφοροποιήσει κάποια πράγματα στο σκεπτικό του μέσα στο παιχνίδι. Και δεν στέκομαι τόσο στα δύο γκολ που έχασε-αυτά γίνονται. Όσο κι αν ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, το τετ α τετ ήταν ανεπανάληπτο με τον τερματοφύλακα της Στουτγκάρδης. Αναφέρομαι, όμως, σε άλλα πράγματα. Όπως π.χ. να διορθώσει το θέμα με την ευκολία με την οποία παγιδεύεται σε θέση οφσάϊντ από τις αντίπαλες άμυνες. Χθες έγινε τρεις φορές….

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x