Κώστας Νικολακόπουλος

Θα ήθελαν στο Καραϊσκάκη «υποδοχή» με ρολά ταμειακής;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος διατυπώνει μέσα από το sport-fm.gr ένα ερώτημα, που ουσιαστικά από μόνο του δίνει τις απαντήσεις για το τι πρέπει να γίνει αναφορικά με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

• Διαβάζω τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, του βοηθού προπονητή και των παικτών του, Ελλήνων και δη ξένων. Αλλά και τις τοποθετήσεις των παραγόντων τους.

• Η επιχειρηματολογία τους στο…βάθος καταλήγει κάπου εκεί: δεν είναι δυνατόν από ένα κομμάτι χαρτί να κριθεί το αποτέλεσμα ενός κρίσιμου αγώνα κι ενδεχομένως ολόκληρου του πρωταθλήματος. Έτσι δεν είναι; Ουσιαστικά αυτό δεν λέει ο ΠΑΟΚ; Πάω στην ουσία κι όχι στα «γύρω γύρω», στις λεπτομέρειες.

• Και το ερώτημα είναι το εξής: θα ήθελε ο ΠΑΟΚ, του χρόνου που θα έρθει στο Καραϊσκάκη, να υποδεχθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού τον προπονητή και τους παίκτες του και τους παράγοντες του που πάνε στον πάγκο, με ρολά ταμειακής μηχανής (!);…Με ρολά ταμειακής μηχανής, όπως το πέταξε ο συγκεκριμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, που «βρήκε» στο πρόσωπο τον Γκαρθία. Δηλαδή, με στόχευση προς τα κάτω.

• Γιατί το ρολό δεν εκτοξεύθηκε ψηλά στον αέρα, ώστε να ξετυλιχθεί ολόκληρο και μετά να πέσει από ψηλά. Κι είναι πολύ διαφορετικό να πετάς ψηλά ένα ρολό ταμειακής κι εντελώς διαφορετικό να το πετάς προς τα κάτω. Εδώ υπήρξε στόχευση και το είδαμε όλοι.

• Λοιπόν, θα άρεσε στον ΠΑΟΚ του χρόνου στο Καραϊσκάκη να «έφευγαν» από την κεντρική εξέδρα του Ολυμπιακού, αυτή που είναι πάνω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, π.χ. 50 τέτοια ρολά ταμειακής μηχανής, με «προορισμό» τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ;…Με κίνδυνο να τους βρουν στα κεφάλια;...

• Συγνώμη κιόλας, αλλά εμένα δεν θα μου άρεσε να δω τέτοια εικόνα στο Καραϊσκάκη-και σε κανένα άλλο γήπεδο. Κι ούτε θα το ήθελα ποτέ, να βλέπω να εκτοξεύονται ρολά ταμειακής μηχανής κατά πάνω στους προπονητές και τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ρολά που ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα έχουν ‘ανοίξει’ μέχρι να φτάσουν στον «προορισμό» τους…

• Φαντάζομαι πώς κανείς νοήμων άνθρωπος δεν θέλει να βλέπει τέτοια σκηνικά. Άρα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x