Κώστας Νικολακόπουλος

Θρύλε τρέμεις, γι' αυτό δεν κατεβαίνεις!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr την πραγματικότητα των αγώνων μεταξύ Ολυμπιακού κι ΑΕΚ στην σύγχρονη εκδοχή τους.

• Είχα προγραμματίσει ούτως η, άλλως να το γράψω ανήμερα του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού-ΑΕΚ. Αλλά νομίζω ότι και σήμερα, παρά την αναβολή του αγώνα, έχει την αξία της η παρατήρηση-υπενθύμιση-σημείωση, τουλάχιστον μετά τις άναρθρες κραυγές που ακούγονται από χθες το βράδυ…

• Ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο έχει αντιμετωπίσει αυτή τη διετία έξι φορές την ΑΕΚ. Τα αποτελέσματα μάλλον...«κάτι» λένε: τέσσερις νίκες του Ολυμπιακού, δύο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό κυρίαρχο και καμία νίκη της ΑΕΚ. Τα τρία παιχνίδια είναι στο Καραϊσκάκη και τα τρία στο ΟΑΚΑ, και τα έξι για το πρωτάθλημα.

7 Οκτωβρίου 2018 ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 με δοκάρι του Χασάν στο 44’, την ΑΕΚ να ισοφαρίζει στο 90’ και τον Φετφατζίδη να χάνει την ευκαιρία της χρονιάς στο 93’…
17 Φεβρουαρίου 2019 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 παρά το 0-1 με γκολ από το 3’…
27 Οκτωβρίου 2019 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0 και με ακύρωση κανονικού γκολ του Ελ Αραμπί…
26 Ιανουαρίου 2020 ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 με δοκάρι του Γκιγιέρμε στο 61’…
28 Ιουνίου 2020 ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2 με δοκάρια του Ελ Αραμπί στο 14΄και του Φορτούνη στο 19’…
19 Ιουλίου 2020 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0 με το σκορ 2-0 στο 22’…

• Η σούμα λέει Ολυμπιακός 12 γκολ (συν τέσσερα δοκάρια) και ΑΕΚ 3 γκολ…Αυτό που λένε στην ΑΕΚ, «Θρύλε τρέμεις, γι΄ αυτό δεν κατεβαίνεις»…

• Σε αυτά τα έξι παιχνίδια η ΑΕΚ είχε προπονητή στα τρία πρώτα τον Ουζουνίδη (στο 1-1), τον Χιμένεθ (στο 4-1) και τον Κωστένογλου (στο 2-00 και στα τρία τελευταία τον Καρέρα (στο 0-0, στο 2-1 και στο 3-0).

• Τέσσερα γκολ έχει βάλει στην ΑΕΚ μόνο ο Καμαρά! Άλλα τρία ο Φορτούνης κι από ένα οι Χασάν, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Ελ Αραμπί. Αυτά.

Άσχετο: Ο Αλγερινός άσος Μαχρέζ της Μάντσεστερ Σίτι είναι σε διακοπές στη Μύκονο, με την κοπέλα του, την Τέϊλορ Γουόρντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hiding behind the wall trying to pretend I wasn’t blowing away in the wind ?????+?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TAYLOR WARD (@taylorwardx) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x