Κώστας Νικολακόπουλος

Το Γιουρόπα, οι Ομάρ-Γκασπάρ, αλλά κι οι Αβραάμ-Τοροσίδης!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επισημάνει μέσα από το sport-fm.gr πέντε πράγματα για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ.

· Για όσους δεν το έχουν καταλάβει: η συνέχεια στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο μετέχει ακόμη ο Ολυμπιακός, θα δοθεί με τους ίδιους όρους των ρόστερ των ομάδων, ανεξάρτητα από το ότι η διοργάνωση θα παιχτεί μέσα στον Αύγουστο.

· Δηλαδή, μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει πάρει κάποιους παίκτες τον Ιούλιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ τον Αύγουστο. Γιατί πολύ απλά εάν δεν υπάρξει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο, οι ομάδες θα συνεχίσουν με το ρόστερ που είχαν δηλώσει την 1η Φλεβάρη.

· Άρα, ο Ολυμπιακός θα έχει την ίδια 20άδα για να παίξει με τη Γουλβς και αν περάσει να παίξει μετά στα προημιτελικά. Και ίδια 20άδα σημαίνει, εκτός των άλλων, ότι ο Σουντανί κατά 99% δεν θα είναι διαθέσιμος, καθότι προέρχεται από χιαστούς, με επέμβαση μέσα Φλεβάρη. Σημαίνει επίσης ότι ο Χασάν θα παραμείνει εκτός λίστας, ακόμη κι αν τον έχει αγοράσει έως τότε ο Ολυμπιακός.

· Μπορεί να σημαίνει, όμως, κι άλλα πράγματα. Διότι μέσα στην 20άδα είναι κι ο Ομάρ κι ο Γκασπάρ, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια το καλοκαίρι. Κι αν ο Ομάρ δεν ανανεώσει με τον Ολυμπιακό κι ο Γκασπάρ δεν υπογράψει επίσης νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, τότε η λογική λέει ότι ο Μαρτίνς πολύ δύσκολα θα τους βάλει να παίξουν με τη Γουλβς-ακόμη κι αν είναι τότε στο Ρέντη, που κι αυτό δεν είναι βέβαιο…

· Άρα, αν υπάρξουν τέτοιες εξελίξεις, ο Ολυμπιακός μπορεί να μείνει με δεξί μπακ μόνο τον Τοροσίδη, ο οποίος παρεμπιπτόντως ακόμη δεν έχει γνωστοποιήσει την απόφαση του, για το αν θα συνεχίσει να παίξει μπάλα και τη νέα σεζόν.

· Γενικά είναι πολύ περίεργα τα πράγματα, όπως μπορούμε να αντιληφθούμε κάνοντας ορισμένες σκέψεις. Μπορεί ο Ολυμπιακός, από πλευράς ρόστερ, να είναι κι όπως ήταν και αρχές Μάρτη όταν έπαιξε το πρώτο ματς με τη Γουλβς στο Καραϊσκάκη, αλλά μπορεί να είναι και διαφορετικός. Κι αν είναι διαφορετικός, θα είναι με απώλειες κι όχι με προσθήκες.

· Θα χρειαστεί να είναι τότε η ομάδα όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένη και να πάρει αν χρειαστεί και βοήθειες κι από τον Τοροσίδη, ίσως κι από τον Αβραάμ, αν σκεφθούμε ότι είναι στο όριο των καρτών ο Ουσεϊνού Μπα…

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1257429797678047240

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x