Κώστας Νικολακόπουλος

Το μόνο σίγουρο με τον Μπεργκ είναι ένα…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr πέντε πράγματα γύρω από τον Ολυμπιακό, τον Μπεργκ κι όχι μόνο…

· Δεν ξέρω αν πρέπει να πάρει ο Ολυμπιακός τον Μπεργκ ή άλλον σέντερ φορ.

· Όλες τις πτυχές της υπόθεσης, μπορεί να τις ξέρουν μόνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που έχουν μπροστά τους όλο το κάδρο κι άρα είναι σε θέση να πάρουν και τις πιο κατάλληλες αποφάσεις.

· Άλλωστε, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, στην πραγματικότητα, αν ο Μπεργκ θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό. Κι αν ναι, με ποιες προϋποθέσεις θα δεχόταν να έρθει. Απλά μαζεύουμε πληροφορίες, που διαρρέονται ένθεν κι ένθεν και που μπορεί η κάθε πλευρά να έχει τον στόχο της για να τις διαρρέει.

· Υπάρχει δε κι ο παράγοντας προπονητής, που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν. Γιατί αν του πάρεις του προπονητή παίκτη που τον ξέρει και που του αρέσει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον εμπιστευθεί. Θα του δώσει ευκαιρίες, θα τον στηρίξει. Αντίθετα, ποτέ δεν μπορείς να είσαι βέβαιος για την μεταχείριση που θα τύχει ένας παίκτης από τον προπονητή, όταν τον παίρνεις κι ο προπονητής δεν είναι σίγουρος ότι πρόκειται γι΄ αυτό που θέλει.

· Όπως βεβαίως δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το τι θα κάνει ο Μπεργκ αν έρθει στον Ολυμπιακό. Μπορούμε να εικάσουμε, λόγω της αξίας του και την ικανότητας του στο σκοράρισμα, αλλά όχι να είμαστε σίγουροι, καθότι τα χρόνια περνάνε.

· Το μόνο για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι με τον Μπεργκ είναι ένα: οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού δεν τον θέλουν στον Ολυμπιακό… Κι αυτό είναι κάτι που μπορείς να το καταλάβεις πανεύκολα, από τις αντιδράσεις τους. 100% δεν θέλουν να έρθει ο Μπεργκ στον Ολυμπιακό. Το φοβούνται. Κι ας μην ξέρουν τι ψάρια θα πιάσει ο Σουηδός με τα «ερυθρόλευκα». Αλλά το φοβούνται να τον δουν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

· Και για να μην κρυβόμαστε, κι εμείς δεν θα θέλαμε να τον δούμε π.χ. με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Κάνω λάθος;…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x