Κώστας Νικολακόπουλος

Τον θέλει η Λίβερπουλ κι ο Τσιμίκας δεν είναι καν στους 25 καλύτερους της ελληνικής Λίγκας!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr το φοβερό παράδοξο με τον Τσιμίκα, στόχο της Λίβερπουλ και της Νάπολι.

• Η πληροφορία είναι εξακριβωμένη. Ο Τσιμίκας είναι ψηλά στη λίστα της Λίβερπουλ για μεταγραφή αριστερού μπακ! Ο Κλοπ θέλει ανταγωνισμό για τον Ρόμπερτσον και ψάχνεται για ένα πιο νέο παιδί. Και στο σκάουτινγκ της Λίβερπουλ αρέσει πολύ ο αριστεροπόδαρος διεθνής άσος του Ολυμπιακού.

• Κοίταζα, όμως, για άλλο λόγο, στην στατιστική υπηρεσία της Λίγκας τις δύο κατηγορίες αξιολόγησης των καλύτερων σε απόδοση ποδοσφαιριστών του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος. Έχει τους καλύτερους 25 στην κατηγορία EVALUATION POINTS και τους καλύτερους 25 στην κατηγορία EVALUATION INDEX. Οι περισσότεροι, όπως είναι λογικό, συμπίπτουν και στις δύο κατηγορίες.

• Τι πρόσεξα; Δεν υπάρχει ούτε στη μία κατηγορία αξιολόγησης, ούτε στην άλλη, το όνομα Τσιμίκας! Ο κατά κοινή ομολογία καλύτερος αριστερός μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι σύμφωνα με τα κριτήρια της στατιστικής υπηρεσίας ούτε καν στους 25 πρώτους!!! Κι είναι ο…Γκάλο του Ατρόμητου, αν μιλάμε για ακραία μπακ. Κι ο Μάτος, από τον οποίο έχουν μεγάλα παράπονα φέτος στον ΠΑΟΚ.

• Αν δε πάμε πιο γενικά στην αξιολόγηση, βλέπουμε μέσα στους καλύτερους τον στόπερ Δημόπουλο του Βόλου, που δεν ξέρω σε πόσα πέναλτι έχει υποπέσει. Κι ακόμη τον Καπίγια, μέσο του Αστέρα, τον Κάτσε της Λάρισας και τον Ντάγκλας του ΠΑΟΚ.

• Κι όχι τον Τσιμίκα. Τον Τσιμίκα, που θέλουν η Λίβερπουλ κι η Νάπολι. Και δεν είναι μέσα καν στους 25 καλύτερους του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας παίξει βασικός στις 20 από τις 26 αγωνιστικές.

• Άραγε, μπορεί να υπάρχει κάποια λογική εξήγηση;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x