Κώστας Νικολακόπουλος

Τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα για Τοροσίδη και για Σιόβα…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr την αντίδραση του Ολυμπιακού με αφορμή τα… νέα για τον Σιόβα.

• Ο Κ. Καραπαπάς έκανε μία ανάρτηση στα social media, που κάποιοι έκαναν ότι δεν την είδαν…

• Μέσα σε λιγότερο από 100 λέξεις τα είπε όλα περί Φαν'τ Σιπ, Σιόβα, αλλά και Τοροσίδη….
«Δηλαδή ο ποδοσφαιριστής που λέει τη γνώμη του δεν σέβεται τους κανόνες και την Εθνική. Και ο ομοσπονδιακός που ανακοινώνει σε τηλεοπτικό κανάλι ότι τελειώνει από την Εθνική τον ποδοσφαιριστή είναι αυτός που σέβεται κανόνες και Εθνική; Αλλά τον σεβασμό σας τον είδαμε στις ανακοινώσεις και τα αφιερώματα που κάνατε για τον Τοροσίδη που ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα. Τι δε βγάλατε ανακοίνωση; Ούτε αφιέρωμα κάνατε; Σας έπεσε βαρύ που τον είδατε να τελειώνει νταμπλούχος την καριέρα του; Τα ξεφτιλίσατε όλα».

• Εξέθεσε «κόσμο και κοσμάκη» με την ανάρτηση αυτή ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, που βεβαίως κι εκφράζει την αντίδραση του Ολυμπιακού. Είπε πρώτον αυτά που ο περισσότερος κόσμος σχολιάζει για τον Ολλανδό ομοσπονδιακό τεχνικό και την απόφαση του να «φάει» τον Σιόβα από την Εθνική και δεύτερον το πραγματικά πρωτοφανές η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να κάνει «πως δεν βλέπει και δεν ακούει» όταν ολόκληρος Τοροσίδης κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

• Κατά διαβολεμένη σύμπτωση οι ποδοσφαιριστές που κόβονται από την Εθνική (Μανωλάς, Μήτρογλου, Σιόβας) έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχουν διακριθεί με τα «ερυθρόλευκα» κι έχουν κάνει σημαντικές μεταγραφές από τον Ολυμπιακό στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα…

• Ο επόμενος; Και τον Σάμαρη, πάντως, χλωμό τον βλέπω.

Άσχετο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x