Κώστας Νικολακόπουλος

Ζε Ελίας: «Προχωράει η μεταγραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό»!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος δίνει μέσα από το sport-fm.gr τις τελευταίες πληροφορίες από την Βραζιλία για την υπόθεση της μεταγραφής του Ραφίνια στον Ολυμπιακό.

• Χαμός γίνεται στον Τύπο της Βραζιλίας από χθες βράδυ, με το θέμα Ολυμπιακού-Ραφίνια!

• Ήδη έχουν αναδημοσιευθεί πολλά και στον ελληνικό Τύπο, από τις πολλές πληροφορίες που έχουν προκύψει από το μακρινό Ρίο Ντε Τζανέϊρο.

Μία ακόμη: Γνωστός Βραζιλιάνος ρεπόρτερ ανήρτησε την εξής πληροφορία: «Διαπίστωσα ότι οι συνομιλίες μεταξύ Ραφίνια κι Ολυμπιακού είναι προχωρημένες. Πιθανόν να είναι το τελευταίο παιχνίδι του με την Φλαμένγκο».



• Αναφέρονταν στο παιχνίδι που έγινε τις πρώτες πρωίνές ώρες, μεταξύ της Ατλέτικο Γκοϊανένσε και της Φλαμένγκο για το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Έληξε 3-0 (!) κι ο Ραφίνια μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο με το σκορ 3-0. Γιατί δεν ξεκίνησε, πρώτη φορά, βασικός ο έμπειρος Βραζιλιάνος μπακ;

• Αν πιστέψουμε τον ατζέντη του (Ρικάρντο Σέϊντ) και την ανάρτηση που έκανε στα social media, «η επιλογή του Ντόμε (προπονητής της πρωταθλήτριας Βραζιλίας) να αφήσει στον πάγκο τον Ραφίνια ήταν για λόγους προληπτικούς. Ο ακραίος μπακ επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό στον αριστερό του αστράγαλο και υπάρχει μπροστά μία μεγάλη σειρά αγώνων, χωρίς πολύ χρόνο για αποκατάσταση». Να υπενθυμίσω ότι μόλις την περασμένη Κυριακή ο Ραφίνια είχε παίξει 90 λεπτά στο Φλαμένγκο-Ατλέτικο Μινέϊρο (0-1).

• Μία άλλη διάσταση στην υπόθεση της μεταγραφής, όμως, έδωσε ο Ζε Ελίας! Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού ήταν χθες βράδυ προσκεκλημένος τηλεοπτικής αθλητικής εκπομπής και μίλησε για το θέμα, λέγοντας ότι «οι πληροφορίες λένε ότι η διαπραγμάτευση προχωράει κι είναι σε καλό δρόμο», με τον δημοσιογράφο-σχολιαστή να λέει, «είναι πολύ κοντά να τελειώσει». Ο Ζε Ελίας γενικά παρουσίασε τη μεταγραφή «σχεδόν κλεισμένη»!

• Όλα αυτά ενώ άλλα μεγάλα ΜΜΕ στην Βραζιλία, όπως το espn και το foxsports υποστηρίζουν ότι τα 2,8 εκ. Ευρώ που αρχικά προσφέρει ο Ολυμπιακός για διετές συμβόλαιο στον Ραφίνια δεν τον ικανοποιούν, αλλά «είναι πρόθυμος να συνεχίσει τις συζητήσεις σε περίπτωση αύξησης της προσφοράς». Αξιωματούχοι της Φλαμένγκο, όπως ο γενικός διευθυντής Μπρούνο Σπίντελ κι ο αντιπρόεδρος Μάρκος Μπραζ, ρωτήθηκαν από τους ρεπόρτερ της Φλαμένγκο για το θέμα Ραφίνια κι αρνήθηκαν να απαντήσουν…

• Συνεχίζεται!

Άσχετο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x