F1

Νιούι: «Είναι εκπληκτικό»

Σπουδαία ομάδα χαρακτήρισε ο Άντριαν Νιούι την Red Bull που στην Ινδία κατέκτησε το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στους Κατασκευαστές.

Την ικανοποίηση του από το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στους Κατασκευαστές εξέφρασε ο Άντριαν Νιούι.

Ο τεχνικός διευθυντής των «κόκκινων ταύρων» τόνισε πως η περιπέτεια που ξεκίνησε με τη Red Bull το 2006 έχει εξελιχθεί σε μια καταπληκτική πορεία με πολλές επιτυχίες. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Σεμπάστιαν Φέτελ, δηλώνοντας πως είναι ευχαρίστηση να δουλεύεις με έναν τέτοιο πιλότο.

«Πριν μερικά χρόνια ο ερχομός μου στη Red Bull ήταν μια περιπέτεια ως μια καινούρια ομάδα. Η πορεία είναι καταπληκτική. Είναι μία σπουδαία ομάδα με πολλούς αφοσιωμένους ανθρώπους που δουλεύουν πολύ σκληρά και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Το πρώτο πρωτάθλημα το 2010 ήταν πολύ σημαντικό γιατί το πήραμε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και κόντρα σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Ήταν ιδιαίτερο», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Red Bull, αναφορικά με την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου παγκόσμιου τίτλου στους κατασκευαστές, για να μιλήσει στη συνέχεια για τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Είναι προσγειωμένος. Είναι ένα συνηθισμένο παιδί που δεν έχει ξεμυαλιστεί παρά την επιτυχία του. Είναι ταπεινός, πολύ έξυπνος έχει το ταλέντο, όπως όλοι οι μεγάλοι οδηγοί να οδηγεί και ταυτόχρονα να έχει αντίληψη του τι συμβαίνει γύρων του. Είναι ευχαρίστηση να δουλεύουμε μαζί του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x