Πόλο

Μεγάλο «διπλό» επί του ΝΟ Χανίων για τον Απόλλωνα στην επανεκκίνηση της Α1

Επικρατώντας 15-8 στην Κρήτη επί του ΝΟ Χανίων, ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε με το «δεξί» στην επανέναρξη της Α1 Ανδρών πόλο.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε εκ νέου -μετά την τετράμηνη διακοπή ελέω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού- τις υποχρεώσεις του στην Α1 Ανδρών πόλο ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε 15-8 στην έδρα του ΝΟ Χανίων στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής .

Έτσι, η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της για το ελληνικό πρωτάθλημα, έπιασε τους Ολυμπιακό και Υδραϊκό (3ο και 4ος, αντίστοιχα) στους 12 βαθμούς, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι περισσότερο. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους εννιά πόντους.

Ο ΝΟ Χανίων αντιστάθηκε μόνο για ενάμισι οκτάλεπτο, καθώς οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς και έχοντας ως κορυφαίο τον Αλέξανδρο Γούνα με εφτά γκολ, πήραν με 4-2 και 5-2 τα δύο τελευταία. Σημαντική ήταν και η παρουσία του Άλεξ Μπόουεν (στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον τραυματισμό του στο χέρι) με τρία τέρματα.

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-3, 2-4, 2-5.

ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης, Πολύζος 1, Αγιωργούσης, Μπατάκης 2, Γουίλιαμς 2, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς 3, Κανδανολέων, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος 2, Παπαγεωργίου 1, Φέγγος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Κίτσος, Βιτέλλας, Μπόουεν 3, Γούνας 7, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 1, Δραγώνας.

Διαβάστε ακόμα:


Επιστροφή στη δράση με νίκες για ΠΑΟΚ και Γλυφάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x