Ειδήσεις

Ντιν: «Ιστορική νίκη»

Η Σουηδία πέτυχε την πρώτη της νίκη σε Ευρωμπάσκετ και ο Μπραντ Ντιν χαρακτήρισε ιστορική την επικράτηση επί της Ρωσίας.

Την έκτη νίκη στην ιστορία της στο Ευρωμπάσκετ και πρώτη μετά το 1993 πέτυχε η Σουηδία, με το 81-62 απέναντι στη Ρωσία. Ο προπονητής της ομάδας, Μπραντ Ντιν, δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος.

«Παίξαμε σαν ομάδα. Αρχίσαμε αργά να δουλεύουμε σαν ομάδα και όσο προχωράμε μαθαίνουμε. Κάναμε κάποιες αλλαγές, παίξαμε πιο δυνατά και παρότι ο Τέιλορ και ο Γερέμπκο έπαιξαν καλά ξανά, αυτή τη φορά βοήθησαν περισσότερο την ομάδα κι αυτή εκείνους. Είναι μια ιστορική νίκη και μπορούμε να κάνουμε κάτι ακόμη καλύτερο στη συνέχεια. Θεωρούμασταν ομάδα χωρίς τύχη να κάνει κάτι καλό. Στα δύο πρώτα ματς δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά μεγαλώσαμε σαν ομάδα και ήρθε αυτή η νίκη. Δεν μπορείς να γίνεις καλύτερος αν δεν παίξεις με τους καλύτερους. Και τώρα δείχνουμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο 60χρονος τεχνικός.

Από πλευράς παικτών της Σουηδίας, ο Κένι Γκραντ είπε: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας και νιώθουμε πολύ καλά. Έχουμε ακόμη ελπίδες. Παίξαμε πολύ καλύτερα στη δεύτερη περίοδο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Καταφέραμε να πάρουμε διαφορά και να βγάλουμε αιφνιδιασμούς. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, θα απολαύσουμε αυτή τη νίκη και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x