Επικαιρότητα

Ξηροί καρποί και με σύσταση... γιατρού

Μεγάλο «στοίχημα» για την οικογένεια Σύρμα αποτελεί το νέο κατάστημα που λειτουργεί τους τελευταίους εννέα μήνες στην «καρδιά» της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στην περιοχή του Ρέντη.

O σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί ενέργεια και υψηλές αντοχές και ένας καλός σύμμαχος στις απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι αναμφίβολα, εκτός από τη φυσική άσκηση και τον ποιοτικό ύπνο, η ισορροπημένη διατροφή. Οι ξηροί καρποί αποτελούν μια κατηγορία τροφών που προσφέρουν στον οργανισμό μας ενέργεια αλλά και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χαρίζουν μακροζωία και νεανική εμφάνιση.

Μια από τις ιστορικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ξηρών καρπών είναι η Nuts And more. Η οικογένεια Σύρμα από το 1970 φροντίζει ώστε ο Έλληνας καταναλωτής να τρέφεται υγιεινά, φέρνοντας στο τραπέζι του ξηρούς καρπούς από όλο τον κόσμο. Ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ και λαϊκές αγορές συγκαταλέγονται στο πελατολόγιο της οικογενειακής επιχείρησης, ενώ διαθέτει και φυσική παρουσία για τον τελικό καταναλωτή μέσα από τα ιδιόκτητα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Όπως δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΠΟΡ FM «Drive and Travel» – με τον Δημήτρη Μπαλή και τη Μαρία Ακριβού -, η Αφροδίτη Σύρμα, δεν είναι λίγοι οι πελάτες που προβαίνουν στην αγορά ξηρών καρπών, κατόπιν συστάσεως των γιατρών τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα υγείας. «Υπάρχουν μείγματα ξηρών καρπών και μπάρες που έχουν ωμέγα 3 λιπαρά και είναι ωφέλιμα για την καρδιά, άλλες που κάνουν καλό στην όραση, στην επιδερμίδα κ.α.

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x