MOTO GP

«Ο Βινιάλες θα κερδίσει πολλούς τίτλους»

Ο επικεφαλής της YAMAHA, Λιν Τζάρβις αναφέρθηκε στις ικανότητες του Μάβερικ Βινιάλες, τον οποίο σύγκρινε με τον Χόρχε Λορένθο.

Σύμφωνα με τον Λιν Τζάρβις ο Βινιάλες και ο Λορένθο, παρότι είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, έχουν κοινά χαρακτηριστικά.

Με το πρωτάθλημα του MotoGP να βρίσκεται στο μέσον του, ο Μάβερικ Βινιάλες βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, πέντε βαθμούς πίσω από τον πρώτο Μαρκ Μάρκεθ, έχοντας πετύχει τρεις νίκες, τις περισσότερες από όλους τους άλλους οδηγούς.

«Ο Μάβερικ είναι σε καλή φόρμα, χωρίς αμφιβολία. Έχει κερδίσει περισσότερους αγώνες από τους υπόλοιπους αναβάτες», είπε ο Τζάρβις.

Ο επικεφαλής της YAMAHA αναφέρθηκε και στις προσωπικότητες των δύο αναβατών: «Ο Βινιάλες και ο Λορένθο έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχουν και κοινά, έχουν και οι δύο μεγάλο ταλέντο και είναι φιλόδοξοι».

Ο Λορένθο βρισκόταν για εννιά χρόνια στη YAMAHA κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, πριν πάει στη Ducati.

Ο Λιν Τζάρβις πιστεύει ότι ανάλογη πορεία θα έχει και ο Βινιάλες στην ομάδα. «Είμαι πεπεισμένος ότι ο Μάβερικ θα κερδίσει αρκετά πρωταθλήματα, όπως έκανε ο Χόρχε», είπε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x