Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Λαπόρτα έχει όραμα επιστροφής του Πεπ, με την Μπαρτσελόνα να χάνει σχεδόν 300 εκατομμύρια κάθε χρόνο!

Ήταν μια πολύ δύσκολη πενταετία για την Μπαρτσελόνα από το 2019, και η παρολίγον πτώχευση, δύο φορές μάλιστα, ακόμη δεν έχει ξεπεραστεί!

Η πρόσληψη του Φλικ δίνει μια ανάσα και έναν ορίζοντα υπομονής, αν προκύψει ο Πεπ Γκουαρδιόλα διαθέσιμος το καλοκαίρι του 2025 ή στη χειρότερη περίπτωση, το 2026. Τα χρέη έχουν εκτιναχθεί πάνω από τα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ, και η ανάγκη άμεσης ρευστότητας, που κυμαίνεται στα 100-130 εκατομμύρια ευρώ, ενισχύει την πιεστική κατάσταση, όποτε καταλαβαίνει κανείς, πόσο θα μετρούσε μέσα στην επόμενη σεζόν μια ανακοίνωση επιστροφής του Πεπ στον σύλλογο! Και οι τράπεζες θα μπορούσαν να αναχρηματοδοτήσουν τα δάνεια!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Τα οικονομικά προβλήματα που πλήττουν τον σύλλογο είναι τεράστια, και ο πρόεδρος της ομάδας, ο Λαπόρτα, προσπαθεί να βρει λύσεις σε έναν λαβύρινθο γεμάτο προκλήσεις και ανησυχίες. Έχω γνωριστεί παλιότερα μαζί του και δε χρειάζεται μεγάλη κουβέντα για να αντιληφθείς την αγάπη και το πάθος του προς τον σύλλογο. Από την άλλη, όποιοι έχουν πιο κοντινή επαφή, ειδικά τον τελευταίο ένα χρόνο, κάνουν κουβέντα για έναν διαφορετικό σε χαρακτήρα άνθρωπο! Πηγές λένε πως φαίνεται να υποφέρει σοβαρά από την πίεση, με πολλούς να υποστηρίζουν πως η όλη κατάσταση τον έχει οδηγήσει σε κατάθλιψη και έλλειψη ύπνου. Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x