Ισπανία

«Ο Μέσι δεν πρόκειται να π@#@$ξει την Μπαρτσελόνα»

Ως επί πολλά έτη μέλος του ρόστερ της Μπαρτσελόνα ο Ερίκ Αμπιντάλ πήρε θέση για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα της Καταλονίας.

Ως επί πολλά έτη μέλος του ρόστερ της Μπαρτσελόνα ο Ερίκ Αμπιντάλ πήρε θέση για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα της Καταλονίας.

«Γνωρίζω καλά τον Λέο. Είναι ένα αρκετά μορφωμένο άτομο, και δεν είναι εδώ για να π.......ξει την ομάδα και τους άλλους. Έχει καλό χαρακτήρα και σέβεται αρκετά τους άλλους. Δεν ξέρω εάν είναι σωστά τα όσα γράφονται, εγώ νομίζω πως δεν είναι», ανέφερε ο Γάλλος ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στον Ολυμπιακό και την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

«Όταν αντιληφθείς ότι δεν έχει τον ίδιο ενθουσιασμό που είχες να αγωνιστείς τότε είναι το σημάδι για να σταματήσεις το ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια ότι η οικογένειά μου πίστευε ότι θα σταματήσω μετά την πρώτη εγχείρηση, αλλά δεν το έκανα γιατί ήταν ένας τρόπος να ξεχάσω την ασθένειά μου», ανέφερε και συνέχισε αναφερόμενος στον Ολυμπιακό…

«Ναι έχω προτάσεις από τον Ολυμπιακό και τη Μπαρτσελόνα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω. Δεν έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο και αυτό που θέλω να κάνω αυτή την χρονική στιγμή είναι να αφιερώσω χρόνο στην οικογένειά μου», τόνισε και κατέληξε σχολιάζοντας την αποχώρηση του Μίτσελ από τους ερυθρόλευκους:

«Ήταν μια πρόταση του προέδρου της ομάδας. Ο Μίτσελ τα πήγε πολύ καλά, κέρδισε τίτλους και τα πήγε πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο χρόνος αυτός όμως ξεκίνησε διαφορετικά, αλλά παραμένει ένας πολύ καλός προπονητής», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x