Αγγλία

«Ο Μουρίνιο φταίει…»

Τον Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτήρισε ο Γκάρι Μονκ ως υπεύθυνο για την αποβολή του Τσίκο Φλόρες, η οποία ήταν καθοριστική σύμφωνα με τον ίδιο για την εξέλιξη του χθεσινού ματς της Σουόνσι με την Τσέλσι.

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε (1-0) η Σουόνσι από την Τσέλσι εμφανίστηκε ο Γκάρι Μονκ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Ουαλών χαρακτήρισε καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα την αποβολή του Τσίκο Φλόρες (στο 16ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και υπέδειξε ως υπεύθυνο τον Ζοσέ Μουρίνιο, αφού ο Πορτογάλος προπονητής επηρέασε τις αποφάσεις των διαιτητών.

«Μπορεί με το γράμμα του νόμου να ήταν αποβολή, αλλά δεν το έκανε αυθόρμητα. Ο πάγκος και ο προπονητής τους περικύκλωσαν τον τέταρτο διαιτητή και οι παίκτες τον διαιτητή. Εμένα τουλάχιστον μου μοιάζει παράξενο όλο αυτό», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Μονκ.

Από την πλευρά του, ο Τζον Τέρι επιβεβαίωσε ότι μετέφερε την άποψή του στον διαιτητή του αγώνα, εξηγώντας ότι ήταν σίγουρος για την γνώμη του: «Ναι, το είπα. Ήταν δεύτερη κίτρινη για μένα. Ήταν δύσκολη απόφαση για τον διαιτητή, αλλά πιστεύω πήρε την σωστή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x