Γ' Εθνική

Ο… οίκος στο Δήμο

Στις 30 Σεπτεμβρίου ορίστηκε το ραντεβού για την παρουσίαση των σχεδίων του νέου «σπιτιού» της ΑΕΚ στο Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας. Μέσα στον Οκτώβριο τα αποκαλυπτήρια στον κόσμο.

Για τις 30 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η συνάντηση για την παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ».

Ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα είναι επικεφαλής του κλιμακίου που θα κάνει τα πρώτα αποκαλυπτήρια, πριν ακολουθήσουν μέσα στον Οκτώβριο (πιθανότατα προς το τέλος του μήνα) αυτά στον Τύπο και τον κόσμο της ομάδας.

Το αφεντικό της «Ένωσης» θα συνοδεύουν ο αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσούς, εκπρόσωποι της Dimand, μέλη της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» και της Ερασιτεχνικής. Το γήπεδο της ΑΕΚ δεν θα είναι ένας απλός ποδοσφαιρικός χώρος, αλλά θα έχει σαφείς παραπομπές στις ρίζες του συλλόγου και θα αποτελεί μνημείο για την προσφυγιά και τις χαμένες πατρίδες.

Στη συνάντηση με το Δήμο θα καταστεί σαφές αν η υπάρχουσα άδεια που έχει εξασφαλιστεί για την ανέγερση του γηπέδου κι έχει παραταθεί επ’ αόριστον θα χρειαστεί να περάσει σε νέα τροπολογία ή με την υπάρχουσα. Πάντως οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν μεριμνήσει ώστε να μην υπάρχουν πολλές γραφειοκρατικού τύπου καθυστερήσεις και είναι βέβαιοι πως το Φεβρουάριο του 2014 θα μπουν οι μπουλντόζες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x