Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο πανικός ποτέ δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος

Ο Ραλφ Χάσενχουτλ θα είναι πλέον προπονητής των «αγίων» μέχρι το 2024, όπως ορίζει το συμβόλαιό του κι αν όλα πάνε καλά και τηρηθεί η χρονική διάρκεια της νέας συμφωνίας που υπέγραψε με την ομάδα του.

Ο τρόπος που η Σαουθάμπτον χειρίστηκε το θέμα του Χάσενχουτλ τον περασμένο Οκτώβρη μετά τη ντροπή από τη Λέστερ αλλά και το νέο τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αυστριακός προπονητής, αποδεικνύουν πόσο σοβαρή είναι η λειτουργία του συλλόγου του Χάμπσαϊρ.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Ραλφ Χάσενχουτλ θα είναι πλέον προπονητής των «αγίων» μέχρι και το 2024, όπως ορίζει το συμβόλαιό του κι αν όλα πάνε καλά και τηρηθεί η χρονική διάρκεια της νέας συμφωνίας που υπέγραψε με την ομάδα του.

Έχοντας αναλάβει από τα τέλη του 2018 στη θέση του Μαρκ Χιουζ, ο 52χρονος προπονητής κατάφερε να κρατήσει το κλαμπ στην Πρέμιερ Λιγκ αλλάζοντας αρκετά την εικόνα του συνόλου που παρέλαβε και βελτιώνοντάς το μέσα σε λίγους μήνες.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έγινε αυτό που φανερώνει ότι τελικά στη Σαουθάμπτον κάτι γίνεται πάρα πολύ καλά και γνωρίζουν πως οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται με ψυχραιμία κι έπειτα από ήρεμη κατάσταση κι όχι εν θερμώ.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x