Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έπρεπε να έχει σκεφτεί καλύτερα την απόφαση που πήρε τον περασμένο Ιούνιο όταν έφτασε με την Τότεναμ στον τελικό της Μαδρίτης. Πέτυχε πολλά, έκανε την ομάδα κάτοικο τετράδας στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά θα έχει να μετανιώνει για το γεγονός πως δεν πήρε ούτε έναν τίτλο...

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Τότεναμ με τον Ποτσετίνο τα τελευταία πέντε χρόνια πέτυχε πάρα πολλά. Ο Αργεντινός στην ουσία άλλαξε την ιστορία και το στάτους του κλαμπ παρά το γεγονός πως χρειάστηκε να κάνει υπομονή και επιμονή σε αρκετά ζητήματα που δεν ευνοούσαν τη δουλειά του, αλλά κατάφερνε να τα ξεπερνάει.

Έπρεπε να περιμένει περίπου δυο χρόνια για το νέο γήπεδο, έπρεπε να μείνει για δυο μεταγραφικές περιόδους δίχως ενίσχυση, όχι λόγω τιμωρίας όπως η Τσέλσι, αλλά επειδή ο Λίβι... έκλεισε την κάνουλα προκειμένου να ολοκληρωθεί το νέο «σπίτι» του κλαμπ. Και παρ' όλα αυτά, στην 5ετία της θητείας του, ο Ποτσετίνο παρουσίασε ένα σύνολο που διεκδίκησε την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, που έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο, που ανέδειξε παίκτες, που έκανε τον Κέιν επιθετικό τοπ επιπέδου, ωστόσο, δεν πήρε ούτε έναν τίτλο.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο…