Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Σόλσκιερ πρέπει ν' αλλάξει τη μισή ομάδα για να ξανακάνει τη Γιουνάιτεντ πρωταγωνίστρια

Με τον τρόπο που ηττήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μπαρτσελόνα φάνηκε ξεκάθαρα πόσο δύσκολη δουλειά έχει μπροστά του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Με τον τρόπο που ηττήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μπαρτσελόνα, όπου χωρίς να κάνει μεγάλο ματς η Πρωταθλήτρια Ισπανίας έφυγε από το «Ολντ Τράφορντ» με τη νίκη, φάνηκε ξεκάθαρα πόσο δύσκολη δουλειά έχει μπροστά του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων ήταν ολοφάνερη και το πιο ανησυχητικό για τη Γιουνάιτεντ ήταν πως πολλοί από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι το τελευταίο τρίμηνο είχαν ξεπεράσει τον εαυτό τους μετά την αντικατάσταση του Μουρίνιο, απλά δεν είναι ικανοί να φορέσουν μια τόσο βαριά φανέλα για να ξαναφέρουν τους «κόκκινους διαβόλους» εκεί που ιστορικά ανήκουν. Δηλαδή στην κορυφή.

Το ερχόμενο καλοκαίρι, ανεξάρτητα αν η Γιουνάιτεντ είναι ή όχι στην τετράδα για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη σεζόν, θα χρειαστεί να απομακρυνθούν τουλάχιστον 10 από αυτούς που είναι τώρα στο ρόστερ και να αποκτηθούν περίπου έξι με εφτά παίκτες που θα προσθέσουν ποιότητα και όχι απλώς για να συντηρήσουν την κατάσταση αντικαθιστώντας τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Όταν σε μια βραδιά απέναντι στη Μπαρτσελόνα, η οποία μάλιστα δεν έπαιξε κάτι το ιδιαίτερο, οι καλύτεροι της Γιουνάιτεντ είναι οι ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ και Σμόλινγκ, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x