Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Τεν Χαγκ κάνει πάλι ανταγωνιστική τη Γιουνάιτεντ αλλά είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ!

Στο επίκεντρο όλων αυτών που αλλάζουν, είναι ο τακτικά οξυδερκής και απίστευτα λάτρης της πειθαρχίας Τεν Χαγκ, ο οποίος βάζει ακόμα πιο ισχυρή σφραγίδα του στη Γιουνάιτεντ κάθε εβδομάδα που περνάει.

Η Γιουνάιτεντ έχει χάσει μόνο ένα από τα 19 παιχνίδια μετά το 6-3 στο Etihad Stadium, και εκείνη τη μέρα οι κουβέντες του Τεν Χαγκ πως μια οδυνηρή εμπειρία σαν αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως εφαλτήριο για κάτι καλό, τη στιγμή εκείνη ακούστηκε ως παρηγοριά στον άρρωστο. Προσωπικά, είχα σημειώσει από τότε πως ακριβώς αυτή έπρεπε να είναι η αντιμετώπιση που χρειάζεται μία ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι σε μετάβαση!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το συμπέρασμα αυτού του ντέρμπι, που κέρδισε η Γιουνάιτεντ μετά από σερί ήττες, μπορεί να ήταν πολύ αμφιλεγόμενο αφού προσωπικά πιστεύω πως το γκολ της ισοφάρισης δεν έπρεπε να μετρήσει ωστόσο η απόδοση, ο χαρακτήρας και η συλλογική εικόνα της Γιουνάιτεντ δικαιολογούσαν την αυξανόμενη αισιοδοξία γύρω από το Ολντ Τράφορντ! Άλλωστε, μη ξεχνάμε την απελπισία των πρώτων ημερών της σεζόν στο Ολντ Τράφορντ όταν έχασαν εντός έδρας από τη Μπράιτον και στη συνέχεια με 4-0 στο Μπρέντφορντ.

Ο Κασεμίρο, ήταν ένας από τους λόγους της βελτίωσης και για να χρησιμοποιήσω τα λόγια του Τεν Χαγκ, έχει βάλει «τσιμέντο ανάμεσα στα τούβλα» από την άφιξή του και έπειτα από τη Ρεάλ Μαδρίτης! Όμως, τόσοι άλλοι παράγοντες συνδυάζονται καθώς η Γιουνάιτεντ βρίσκεται τώρα πια μόνο ένα βαθμό πίσω από τη Σίτι - μια κατάσταση που θα είχε προκαλέσει γέλιο αν κάποιος την έλεγε τον Οκτώβριο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x