Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Τσίλγουελ είναι εξαιρετικός αλλά δεν θα αλλάξει επίπεδο την Τσέλσι!

Η Τσέλσι ήδη έχει κάνει εξαιρετικές κινήσεις ενίσχυσης αλλά ο Φράνκ Λάμπαρντ πρέπει να φροντίσει και την άμυνα αφού παραδέχθηκε δημόσια πως τα λάθη κόστισαν στην ομάδα του αυτή τη σεζόν.

Η Τσέλσι δέχτηκε 54 γκολ στο πρωτάθλημα - έως και την 15η θέση και τη Μπράιτον κανείς άλλος δεν δέχθηκε περισσότερα - και έχασε 18 πόντους από θέσεις προβαδίσματος στα παιχνίδια της! Και σπατάλησε το ότι προηγήθηκε στο σκορ και στον τελικό του FA Cup 2-1 εναντίον της Άρσεναλ το Σάββατο, γνωρίζοντας την ήττα.

Ήδη ο Άγγλος τεχνικός έχει βγάλει στο σφυρί τέσσερις αμυντικούς ψάχνοντας για τους αντικαταστάτες τους και ένας απ’ αυτούς που αποτελεί στόχο για την Τσέλσι είναι ο αριστερός μπακ της Λέστερ, Μπεν Τσίλγουελ.

Ένας παίκτης που ξεπετάχτηκε τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ, ουσιαστικά αντικαθιστώντας τον Αυστριακό, Φουκς που πήρε τον τίτλο με την Λέστερ το 2016.

Ωστόσο για να γίνει αυτή η μεταγραφή θα χρειαστούν περίπου 90 εκατομμύρια λίρες ένα ποσό που θα μετατρέψει τον Τσίλγουελ στον πιο ακριβό αμυντικό στον κόσμο κάτι που όπως αντιλαμβάνεται κάποιος είναι παραλογισμός!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x