Δελτία Τύπου

Ο χορός των ντέρμπι συνεχίζεται, άκουσέ τον στον ΣΠΟΡ FM

Play off χωρίς ντέρμπι δε γίνεται, για αυτό μείνε συντονισμένος στους 94.6 για να μη χάσεις στιγμή!

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ «ντύνουν» ποδοσφαιρικά το κυριακάτικο βράδυ μας, αλλά η δράση αρχίζει από το Σάββατο με το παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στον Άρη.

Τεράστιο ενδιαφέρον όμως υπάρχει και στην υπόθεση της παραμονής. Το απόγευμα του Σαββάτου, με κοινή ώρα σέντρας τις 19:15 οι ομάδες που συμμετέχουν στα Play out, ρίχνονται στις… μάχες.

Τελικός φαντάζει στα μάτια όλων ο πιο σημαντικός αγώνας της χρονιάς για τον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη. Περιγράφει ο Μάκης Διόγος. Την ίδια ώρα η Ξάνθη «καίγεται» για τους βαθμούς της νίκης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, μεταδίδει ο ανταποκριτής μας από τη Θράκη Ηλίας Μπουναρτζής. Τα ματς Λαμία – ΑΕΛ και Βόλος – Ατρόμητος συμπληρώνουν το πρόγραμμα. Για αυτές τις αναμετρήσεις, μας ενημερώνουν αντίστοιχα οι ανταποκριτές μας, Δημήτρης Λάιος και Σπύρος Καραμέτος.

Στις 21:30 ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής των Play off στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη περιγράφει ο ανταποκριτής μας στο Ηράκλειο, Μάνος Σουργιάς.

Η Κυριακή μας κρατάει καθηλωμένους. Στις 20:00 τα βλέμματα στρέφονται στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ με τους μεν να θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και τους δε να διατηρήσουν βαθμολογική απόσταση ασφαλείας από τον ΠΑΟΚ και να έρθουν πιο κοντά στο στόχο της δεύτερης θέσης. Μεταδίδει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Στις 21:45 τα φώτα πέφτουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να θέλει να κρατήσει το αήττητό του και τον ΠΑΟΚ να παίζει τα… ρέστα του στη μάχη της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης. Στην περιγραφή ο Νίκος Σταματέλος.
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, στον ΣΠΟΡ FM όλα τα ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις μέχρι τη στιγμή που ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο λόγος περνάει στους ακροατές.


Και αυτό το Σαββατοκύριακο όλη τη δράση άκουσέ την εδώ, στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x