Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η νέα «Λευκή Βίβλος» μπορεί να εξασφαλίσει πως η ESL και ο Πέρεθ θα βρουν σε… τοίχο!

Πρώτος στόχος ξεκάθαρα είναι να εμποδιστεί οριστικά οποιαδήποτε σκέψη συμμετοχής των αγγλικών συλλόγων σε κάτι το οποίο θα είναι έξω από τις επίσημες διοργανώσεις των παγκόσμιων οργανισμών.

Εάν υπήρχαν ακόμη πιστοί ακόλουθοι του Πέρεθ για την ESL από αγγλικής πλευράς το παραμύθι αυτό οριστικά και αμετάκλητα πιθανώς τελειώνει, μόλις ξεκινήσει η διαδικασία του ανεξάρτητου ρυθμιστή που επιβάλλεται από την αγγλική κυβέρνηση άμεσα και ήταν δέσμευση από τις ημέρες του «πραξικοπήματος» του 2021. Και ήρθε και η ώρα να ελεγχθεί το τοπίο στο πιο πετυχημένο πρωτάθλημα του πλανήτη, εξασφαλίζοντας για τα επόμενα χρόνια πως το ποδόσφαιρο θα παραμείνει ένα θέμα των οπαδών!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο αποκλεισμός συλλόγων από την προσπάθεια ένταξης σε μια ευρωπαϊκή Super League όπως την ονειρεύτηκε ο Πέρεθ με τον Ανιέλι θα είναι μεταξύ των εξουσιών που έχει η νέα ανεξάρτητη ρυθμιστική αρχή του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το σχέδιο επιβεβαιώθηκε πλήρως από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και πρώτος στόχος θα είναι η αποτροπή της πτώχευσης ιστορικών συλλόγων καθώς και η παροχή μεγαλύτερης δύναμης στους φιλάθλους καθώς και εξονυχιστικός έλεγχος νέων ιδιοκτητών και μελών των διοικητικών συμβουλίων. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x