Το επόμενο βήμα στη θέση του τερματοφύλακα θέλουν να κάνουν οι «Lions». Η εταιρεία που δραστηριοποιείται σε δύο διαφορετικούς τομείς στον χώρο του ποδοσφαίρου και εστιάζει στους γκολκίπερς, αποτελεί μια πρωτότυπη ιδέα των αδερφών Λαδά (Παναγιώτη και Γιώργου).
Η αρχή έγινε το 2019 με την ίδρυση της ακαδημίας «Lions Goalkeepers Academy». Στόχος η αξιολόγηση και η εξέλιξη των νεαρών τερματοφυλάκων που εμπιστεύονται την ακαδημία.
Συνδυάζει πολλούς τομείς, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με προπονητές-παιδαγωγούς, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την εκπαίδευση και τη βελτίωση των δεξιοτήτων των τερματοφυλάκων. Με αθλητική συμπεριφορά και διατηρώντας το «ευ αγωνίζεσθαι» σε υψηλό επίπεδο.
Η ακαδημία συμπεριλαμβάνει δεκάδες παιδιά αλλά και αξιόλογους ανθρώπους σε διάφορα πόστα. Εκτός από προπονητές τερματοφυλάκων, στο επιτελείο υπάρχουν προπονητές φυσικής κατάστασης, προπονητές τεχνικής μεθοδολογίας. Το επιτελείο είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο και με τα αντίστοιχα διπλώματα, κάνοντας σφαιρική δουλειά πάνω στις προπονήσεις.
Δείτε περισσότερα εδώ για την ακαδημία.
Προ μηνών, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η εταιρεία αναπτύχθηκε και στον τομέα του εμπορίου. Οι «Lions» δημιούργησαν το δικό τους πρότζεκτ, μέσα από το οποίο τερματοφύλακες όλων των κατηγοριών φορούν τα ξεχωριστά γάντια που ετοιμάζει η εταιρεία. Ο Γιάννης Γκέλιος της Καλαμάτας αποτελεί έναν από αυτούς, όπως και ο Λουκάς Σταμέλλος της Κ19 του Παναθηναϊκού.
Δουλειά που γίνεται με μεράκι, πάθος και οργάνωση. Αλλά δεν σταματά εδώ, αφού σύμμαχος του καλού είναι το καλύτερο. Περισσότερα προϊόντα αναμένεται να προστεθούν σύντομα, σε ένα πρότζεκτ που θα συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.
Δείτε εδώ περισσότερα για το νέο πρότζεκτ με τα γάντια και τα είδη τερματοφυλάκων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






