Ειδήσεις

«Οι Έλληνες ανησυχούν περισσότερο για την Ισπανία…»

Η Ελλάδα πρέπει να προβληματίζεται περισσότερο για την αντιμετώπιση της Ισπανίας παρά να συμβαίνει το αντίστροφο.

Μέχρι και αλαζονική μπορεί να εκληφθεί η δήλωση του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Χοσέ Λουίς Σάεθ, εν όψει του αγώνα με την Ελλάδα την Πέμπτη. Ο ισχυρός άνδρας του μπάσκετ στην ιβηρική χώρα βρίσκεται στη Λιουμπλιάνα για την προώθηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει το 2014 στην Ισπανία.

«Πιστεύω πως οι Έλληνες ανησυχούν περισσότερο για την Ισπανία, παρά εμείς για τον αντίπαλο. Με όλο το σεβασμό, εμείς απλώς πρέπει να προσέχουμε να είμαστε καλοί κι όχι τι θα κάνει ο αντίπαλος», ανέφερε.

Όσο για τη σειρά των αγώνων κι αν είναι καλό για την Ισπανία που αντιμετωπίζει στο πρώτο ματς της δεύτερης φάσης μια ομάδα που έχει την πλάτη στον τοίχο, είπε: «Θα αντιμετωπίζαμε αργά ή γρήγορα τις τρεις αυτές ομάδες, την Ελλάδα, τη Φινλανδία και την Ιταλία. Πιστεύω πως δεν είναι κακή η σειρά των αγώνων. Προσωπικά μου αρέσει».

Αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση της δικής του ομάδας, τόνισε: «Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε και μία ήττα, σαν κι αυτή που γνωρίσαμε από τη Σλοβενία, πάντα είναι χρήσιμη σε ένα τέτοιο μεγάλο τουρνουά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x