Stoiximan Super League

Οι στόχοι για τη Λεωφόρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τα έργα που γίνονται στο γήπεδο της Λεωφόρου, το οποίο θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες του «τριφυλλιού» τη νέα σεζόν.

Ο υπεύθυνος για τα γηπεδικά θέματα της ομάδας, Γιάννης Παναγιωτίδης, μίλησε για όσα γίνονται στο «Απόστολος Νικολαϊδης», τονίζοντας ότι τα έργα προχωρούν σύμφωνα με τα πλάνα και ξεκαθάρισε τους στόχους για το «σπίτι» του Παναθηναϊκού.

Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσει το γήπεδο το πιστοποιητικό καταλληλότητας το συντομότερο δυνατό για να παίξει η ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα και αν δεν πάρει κάποια άλλη ομάδα αδειοδότηση και πάρουμε εμείς, να παίξουμε και για τις ημερομηνίες του UEFA" τόνισε αρχικά.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο συμμετοχής του Τριφυλλιού στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, τόνισε: "Είναι παντρεμένα τα δύο αυτά μαζί. Αν χρειαστεί να είμαστε πριν τις 17 Ιουλίου έτοιμοι, η ομάδα θα μπει, αλλιώς ως το τέλος Ιουλίου για να γίνουν κάποια φιλικά που θα πρέπει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν".

Οσο για την πορεία των έργων: "Προχωράνε τα έργα, πρώτα γίνονται τα έργα του αγωνιστικού χώρου και της ασφάλειας του αθλητικού χώρου, μετά τα διάφορα ηλεκτρολογικά και μετά έργα που αφορούν τους θεατές, όπως τα καθίσματα και το μπαρ. Το γήπεδο θα έχει νέους χώρους, ανακαινισμένους. Συμφωνήσαμε με τον Ερασιτέχνη, η ξιφασκία να μετεγκατασταθεί σε πολύ κοντινό σημείο για να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματικός χώρος για το μπαρ των VIP. Τα υπόλοιπα τμήματα θα μείνουν κανονικά εδώ".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x