Δελτία Τύπου

Όλη η ελίτ στο «1ο Online Διεθνές Συνέδριο Προπονητών Τερματοφυλάκων by AGA»!

Με την παρουσία ορισμένων εκ των κορυφαίων προπονητών τερματοφυλάκων στον κόσμο, διεξήχθη το «1ο Online Διεθνές Συνέδριο Προπονητών Τερματοφυλάκων by Athens Goalkeepers Academy».

Με την παρουσία ορισμένων εκ των κορυφαίων προπονητών τερματοφυλάκων στον κόσμο, οι οποίοι εργάζονται σε συλλόγους όπως η Μπαρτσελόνα, η Βόλφσμπουργκ, η Ντόρτμουντ, η Κάλιαρι, σε εθνικές ομάδες, αλλά και με εκπροσώπηση από 7 διαφορετικές χώρες, διεξήχθη το «1ο Online Διεθνές Συνέδριο Προπονητών Τερματοφυλάκων by Athens Goalkeepers Academy», το Σάββατο 25 Απριλίου!

Ομιλητές ήταν δυο σπουδαίοι Goalkeeping Coaches. Στο πρώτο μέρος, ο Πορτογάλος κ. Ρικάρντο Λέιτε της Μπενφίκα, ο οποίος θεωρείται expert στις αναπτυξιακές ηλικίες, μίλησε για τον «Τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια του αγώνα και την αντιμετώπιση των σεντρών», κερδίζοντας στο τέλος τα συγχαρητήρια από όλους τους συναδέλφους του για την παρουσίασή του.

Στο δεύτερο μέρος, ο εκπαιδευτής προπονητών τερματοφυλάκων της Αγγλικής Ομοσπονδίας και πρώην συνεργάτης του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, κ. Έρικ Στιλ, μαζί με τον κ. Ντέιβιντ Σκοτ, ανέλυσαν μέσα από μια πρωτοποριακή, πολύ διαδραστική κι απολαυστική διαδικασία τη «Σημασία της αλληλεπίδρασης μεταξύ του Προπονητή Τερματοφυλάκων και του Head Coach», κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα, Τζον Πάσκουα, ο προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας της Βόλφσμπουργκ, Πασκάλ Φόρμαν, ο προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας της Κάλιαρι, Αντονέλο Μπραμπίλα, ο Τεχνικός Διευθυντής της Κυπριακής Ομοσπονδίας και μέλος τεχνικών επιτροπών της UEFA, Σάββας Κωνσταντίνου, ο εκπαιδευτής της Ομοσπονδίας της Λετονίας, Αρτούρ Μπιζέ, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της Ντόρτμουντ, Τόμας Σλικ, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ανόρθωσης, Nagy Zoltan, ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Ομόνοιας με θητεία στις εθνικές ομάδες της Κύπρου, Χριστόφορος Λοΐζου, αλλά και Head Coaches, όπως ο Στάυρος Μπαϊράμης με θητεία στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Το πρώτο εκπαιδευτικό online εγχείρημα της Athens Goalkeepers Academy στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς παρόντες ήταν δεκάδες προπονητές τερματοφυλάκων από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, την Πορτογαλία, τη Νορβηγία και την Τυνησία, γεγονός που δίνει έναν αυθεντικό διεθνή χαρακτήρα σε αυτή την προσπάθεια.

H AGA ευχαριστεί θερμά όλους όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση αυτού του Online Συνεδρίου και τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και τα εξαιρετικά σχόλιά τους. Το δικό τους feedback είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αφού μάς βοηθά να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Τα θερμότερα συγχαρητήρια, φυσικά, αξίζουν στους ίδιους, για το πάθος, την αγάπη και την όρεξή τους για διαρκή επιμόρφωση.

Εμάς όλα τα παραπάνω μάς γεμίζουν χαρά κι αισιοδοξία, ενώ ισχυροποιούν το κίνητρό μας για ακόμη περισσότερες αντίστοιχες δράσεις, σύντομα. Όραμα της AGA και του επικεφαλής της, κ. Xristos Lamprou, είναι να παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε προπονητές και τερματοφύλακες και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε και στο μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x