Γενικά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Υπέρ της διεξαγωγής τους με κόσμο η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής

Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής άφησε ανοικτο το ενδεχόμενο παρουσίας θεατών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Την επιθυμία της να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο με την παρουσία θεατών εξέφρασε η Σέικο Χασιμότο σε δηλώσεις της σε εφημερίδα της Ιαπωνία. Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ο.Α. υποστήριξε ότι είναι μια άποψη που πολλοί τάσσονται υπέρ στην χώρα αλλά υπογραμμίζει ότι όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με την πανδημία.

«Εξετάζοντας την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες, οι αθλητές θα αναρωτηθούν γιατί δεν υπάρχει κανείς στους Ολυμπιακούς και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, όταν άλλες σε διοργανώσεις επιτρέπεται η παρουσία θεατών.
Όλοι θέλουν να ληφθεί άμεσα μία απόφαση για την παρουσία φιλάθλων, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες για την διαμονή και τα εισιτήρια»,
ανέφερε η Χασιμότο, η οποία πρόσθεσε:

«Η υποστήριξη για την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων δεν θα αυξηθεί, έως ότου αποκλείσουμε πολλές πηγές ανησυχίας για τη πανδημία του κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένης της σημαντικής πίεσης στο ιατρικό σύστημα», ανέφερε.

Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι παρά την επιθυμία της Χασιμότο την οποία δέχονται και άλλα μέλη των αρμόδιων επιτροπών η κοινή γνώμη είναι υπέρ της ακύρωσής τους ή της μεταφοράς τους σε άλλη ημερομηνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x