Μπάμπης Χριστόγλου

Ο Τζολάκης και ο κοντός

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στο sport-fm.gr για την εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Λουντογκόρετς και στέκεται στον Τζολάκη και τον... κοντό!

Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι, πιέζοντας τον αντίπαλο λίγο έξω από την περιοχή του. Η εικόνα του ματς μέχρι το πρώτο 20λεπτο φώναζε ότι η ομάδα του Μαρτίνς θα το φέρει το ματς στα μέτρα του με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ωστόσο, το πράγμα πήγε αλλιώς. Όσο περνούσε η ώρα τόσο μεγάλωνε το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή.

Κουντέ και Καμαρά ζητούσαν βοήθεια, η μπάλα πουλιόταν σε επικίνδυνα σημεία από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Φυσικό και επόμενο, λοιπόν, να στερέψει επιθετικά ο Ολυμπιακός, αλλά και να αυξηθούν οι κίνδυνοι στην άμυνά του. Να 'ναι καλά ο Τζολάκης, ο οποίος ήταν ο μόνος λόγος για τον οποίο έμεινε απαραβίαστη η εστία των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Μαρτίνς προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, βάζοντας τον πιο έμπειρο Εμβιλά δίπλα στον Καμαρά, αλλά η εικόνα δεν άλλαξε μέχρι να γίνει η ζημιά. Ο Σισέ κάνει ένα ανόητο φάουλ έξω από την περιοχή, το τείχος βαριέται να πηδήξει στην εκτέλεση και οι Βούλγαροι βρίσκουν το γκολ στο 50'.

Ο Ολυμπιακός πάλευε να βρει αντίδραση μόνο με τις προσωπικές ενέργειες του Βαλμπουενά, αλλά ουσιαστικά η εικόνα άρχισε να αλλάζει όταν ο Μαρτίνς έβαλε τον Ελ Αραμπί μπροστά μαζί με τον Χασάν. Όχι ότι έλειψαν οι κίνδυνοι. Οι χώροι άνοιξαν, ο Σεμέδο έμοιαζε και στο δεύτερο μέρος να είναι ακόμα σε διακοπές. Αλήθεια είναι ότι οι Βούλγαροι είχαν τις στιγμές τους να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ. Είχε και ο Ολυμπιακός όμως την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Χάνει ένα άχαστο ο Χασάν με το κεφάλι, κλείνει τα μάτια ο κόρακας σε μια αγκωνιά που τρώει ο Αιγύπτιος στο 77'.

Το σκηνικό έχει πια μεταφερθεί στα καρέ της Λουντογκόρετς. Η περιοχή γεμίζει με ερυθρόλευκες φανέλες, ο Ολυμπιακός αυξάνει την πίεσή του και σε μια από τις προσπάθειές του ο Αγιμπού Καμαρά χώνεται στην καρδιά της άμυνας, παίρνει τις κόντρες και πλασάρει ιδανικά για να ισοφαρίσει. Δικαιωματικά, αν και αυτό το 1-1 δεν είναι ακριβώς το σκορ που ήθελε ο Ολυμπιακός, η βραδιά ανήκει στον νέο Καμαρά, αλλά και τον Τζολάκη, που έκανε μεγάλη βραδιά παρά την γκέλα που πήγε να κάνει στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x