Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συντριβή και αποκλεισμός για τη Γαλλία, εκτός και η Αργεντινή

Η συντριβή της Γαλλίας με 4-0 από την Ιαπωνία άφησε τους «τρικολόρ» εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ η Αργεντινή αποκλείστηκε κι αυτή μετά το 1-1 με την Ισπανία.

Σύντομη ήταν η πορεία της Γαλλίας στο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, καθώς οι «τρικολόρ» ηττήθηκαν με το βαρύ 4-0 από την Ιαπωνία και έμειναν τελευταίοι στον 1ο όμιλο.

Για τους νικητές, που προκρίθηκαν ως πρώτοι και θα αντιμετωπίσουν τη Νέα Ζηλανδία στους «8», σκόραραν οι Κούμπο (27’), Σάκαϊ (34’), Μιγιόσι (70’) και Μαέντα (90+1’).

Μαζί με τους Ιάπωνες προκρίθηκαν και οι Μεξικανοί, που επικράτησαν 3-0 (18’ Βέγκα, 45’ Ρόμο, 60’ Μαρτίν) της Ν. Αφρικής. Στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσουν τη Ν. Κορέα.

Η τελευταία τερμάτισε στην κορυφή του 2ου ομίλου μετά το 6-0 επί της Ονδούρας, ενώ 2η κατετάγη η Νέα Ζηλανδία (0-0 με τη Ρουμανία).

Τέλος, στον 3ο όμιλο, η Αργεντινή έμεινε στο 1-1 με την Ισπανία και αποκλείστηκε. Ο Μερίνο άνοιξε το σκορ για τους Ίβηρες στο 66’, με τον Μπελμόντε να ισοφαρίζει στο 87ο λεπτό. Η «ρόχα» βγήκε πρώτη και θα παίξει με την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ στη 2η θέση τερμάτισε η Αίγυπτος (2-0 την Αυστραλία), που θα ανταμώσει στα νοκ άουτ με την Βραζιλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x