Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Γκιώνης: «Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική προβολή, λυπηρό να μη βλέπει ο κόσμος ένα ωραίο άθλημα»

Ο Παναγιώτης Γκιώνης μίλησε για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν έδειξε τον αγώνα του με τον Αχμέντ Σαλέχ και την πρόκρισή του στον γ' γύρο του τουρνουά πινγκ πονγκ στο Τόκιο, χαρακτηρίζοντάς το «λυπηρό».

Ο Παναγιώτης Γκιώνης, στην πέμπτη του παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα πηγαίνει εξαιρετικά στο τουρνουά πινγκ πονγκ του Τόκιο, καθώς νίκησε άνετα και τον Αιγύπτιο Σαλέχ Αχμέντ και πήρε την πρόκριση για τους «32» της διοργάνωσης, εκεί όπου θα συναντήσει τον Κορεάτη Τζεούνγκ Γιουκ Σικ, No.10 του ταμπλό.

Ωστόσο, όσοι περίμεναν να παρακολουθήσουν την προσπάθειά του στην ERTSPORTS 2, δεν τα κατάφεραν ποτέ...

Πιο συγκεκριμένα, μετά το χθεσινό περιστατικό με τον Λευτέρη Πετρούνια, ούτε το ματς του 41χρονου σπουδαίου Έλληνα αθλητή μεταδόθηκε, προκαλώντας απορία και οργή.

Η απάντηση της ΕΡΤ σχετικά με το θέμα, όταν ρωτήθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ήταν πως οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το ΟΚ για να γίνει η μετάδοση.

Ο ίδιος ο Γκιώνης, που δήλωσε αποφασισμένος στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να πανηγυρίσει ακόμα μία τεράστια πρόκριση, μίλησε και στο STAR, σημειώνοντας για τη μη μετάδοση του αγώνα του: «Είναι λυπηρό και αυτήν τη φορά ο κόσμος να μην έχει τη δυνατότητα να δει ένα ωραίο άθλημα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η προσωπική προβολή. Ελπίζω στην πορεία να βρεθεί λύση και όλα τα αθλήματα να προβάλλονται».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x