Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Η Team USA «αγριεύει»: Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ δήλωσαν πως θέλουν να πάνε Ολυμπιακούς Αγώνες

Πλήθος αστέρων επιβεβαίωσαν πως θέλουν να παίξουν με τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η παταγώδης αποτυχία των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο φέρνει… πανστρατιά στην Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μεγάλοι αστέρες του πρωταθλήματος επιβεβαίωσαν πως θέλουν να παίξουν στο Παρίσι και να πάρουν το αίμα τους πίσω.

«Δεν μου άρεσε όπως τελείωσε το καλοκαίρι για την εθνική ομάδα. Σίγουρα ενδιαφέρομαι να παίξω. Θα πρέπει να δούμε την καταπόνηση που θα έχω, αλλά με το ρόστερ που μπορούμε να δημιουργήσουμε, δεν θα χρειαστεί να κάνω πολλά», τόνισε ο Λεμπρόν Τζέιμς στη media day των Λέικερς έχοντας δύο χρυσά και ένα χάλκινο στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Ο Στεφ Κάρι, από την πλευρά του, είπε στα ΜΜΕ: «Μίλησα με κάποιους ανθρώπους για αυτή την ευκαιρία. Αν όλα μείνουν ως έχουν σίγουρα θέλω να παίξω. Είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Αντιλαμβάνομαι ακόμα ότι είναι ευκαιρία για την Εθνική ΗΠΑ να ανακτήσει την κυριαρχία της στον κόσμο, οπότε σίγουρα θέλω να είμαι εκεί, να είμαι στην ομάδα. Μακάρι να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα που να είμαστε όλοι εκεί».

Ακόμη πιο ξεκάθαρος από τον σταρ των Γουόριορς ήταν ο Κέβιν Ντουράντ. «Θα παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο άσος των Σανς, που στα 35 του μετρά ήδη τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια.

Ο Τζέισον Τέιτουμ επίσης δήλωσε διαθέσιμος. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή. Θα είναι σπουδαίο να είμαι παρών», ανέφερε ο ηγέτης των Σέλτικς.

Στους παίκτες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να παίξουν στις ΗΠΑ συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Κάιρι Ίρβινγκ, Ντέβιν Μπούκερ, Μπαμ Αντεμπάγιο, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, Κογουάι Λέοναρντ, Πολ Τζορτζ, Ντρέιμοντ Γκριν, Μπράντλεϊ Μπιλ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζέιλεν Μπράουν, Κρις Μίντλετον, Τζούλιους Ραντλ, Ζακ ΛαΒίν, Άαρον Γκόρντον, Φρεντ ΒανΒλίτ, Μπρουκ Λόπεζ, Ζάιον Γουίλιαμσον και Κάιλ Κούζμα, ενώ ο Τζοέλ Εμπίντ είπε πως δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα παίξει με ΗΠΑ, Γαλλία ή Καμερούν στο Παρίσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x