Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ο κύβος ερρίφθη: Επέλεξε την Team USA ο Τζοέλ Εμπίντ!

Ο Τζοέλ Εμπίντ αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα της Team USA και να κατέβει με τις ΗΠΑ, στο πλευρό των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Ο κύβος ερρίφθη..! Ο Τζοέλ Εμπίντ θα φορέσει τελικώς της φανέλα της Team USA, και θα δώσει το «παρών» στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκριτο δημοσιογράφο, Σαμς Σαράνια, ο 29χρονος σούπερ σταρ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, πήρες την οριστική απόφαση να επιλέξει την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, αφήνοντας στα... κρύα του λουτρού, τόσο τη Γαλλία, όσο και τη γενέτειρά του, το Καμερούν!

Ουσιαστικά, εδώ και αρκετό διάστημα, ο MVP της περσινής regular season του ΝΒΑ, βρισκόταν ανάμεσα σε τρεις χώρες για να εκπροσωπήσει σε τελικούς μεγάλων διοργανώσεων. Μάλιστα, με πρόσφατες δηλώσεις του, ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ζαν-Πιερ Σιουτά, είχε αποκαλύψει πως ο Εμπίντ είχε διορία μέχρι τις 10 Οκτωβρίου να απαντήσει στους «τρικολόρ».

Εντούτοις, όπως φαίνεται και από τις εξελίξεις, ο 6 φορές All Star σέντερ «πείστηκε» από το πλάνο της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το ερχόμενο καλοκαίρι, εκεί όπου οι ΗΠΑ θέλουν να... σβήσουν το κάζο του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου και να επιστρέψουν στην κορυφή του μπάσκετ!

Ενδεικτικό είναι πως αρκετοί σούπερ σταρ του ΝΒΑ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στην εθνική ομάδα, συνθέτοντας έτσι μια πραγματική Dream Team!

Εκτός του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Στεφ Κάρι, τόσο οι Ίρβινγκ, Μπούκερ, Αντεμπάγιο, ΝτεΡόζαν, Λέοναρντ, Τζορτζ, Μπιλ, Μίτσελ, Μπράουν, αλλά και οι Μίντλετον, ΛαΒίν, Ράντλ, Γουίλιαμσον και Κούζμα, είναι μερικοί από τους «αστέρες» που θέλουν να βρεθούν στο Παρίσι!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x