Euro 2024

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει!

Με ανεβασμένη ψυχολογία και πίστη για πρόκριση στους «8», η Εθνική αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα, στο Ρεσίφε στις 23:00. Πως θα παρατάξει την «γαλανόλευκη» ο Φερνάντο Σάντος στην «Arena Pernambuco».

Όλα δείχνουν ότι ο Φερνάντο Σάντος έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα της Εθνικής που θα ξεκινήσει κόντρα στους Κοσταρικανούς. Και βέβαια, ήταν πιο εύκολη η τελική επιλογή σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Αποστολή στη Βραζιλία: Σωτήρης Ταμπάκος

Άλλωστε, ο Πορτογάλος δεν συνηθίζει να αλλάζει πρόσωπα και τακτική μετά από μια επιτυχία. Ειδικά, η συνολική εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον αγώνα με τους Ιβοριανούς ήταν εξαιρετική και αναμφισβήτητα μια από τις πιο ολοκληρωμένες και πειστικές εμφανίσεις επί ημερών Φερνάντο Σάντος.

Ο Ορέστης Καρνέζης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς το Σάββατο γεγονός που τον θέτει στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Ο διεθνής γκολκίπερ ακολούθησε πιστά το πρόγραμμα του γυμναστή τερματοφυλάκων, Ζουστίνιο και έτσι θα υπερασπιστεί την εστία της Εθνικής. Η τετράδα της άμυνας θα μείνει ίδια και απαράλλακτη. Αριστερό μπακ θα είναι ο Χοσέ Χολέμπας, δεξί ο Βασίλης Τοροσίδης και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς.

Στη μεσαία γραμμή, ο Γιάννης Μανιάτης θα είναι το «εξάρι», με τον αρχηγό της «γαλανόλευκης», Γιώργο Καραγκούνη και τον Ανδρέα Σάμαρη να κλείνουν την τριάδα στα χαφ. Η συγκεκριμένη τριπλέτα λειτούργησε καλά στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού με την Ακτή Ελεφαντοστού. Καμία διαφοροποίηση δεν θα υπάρξει και στην επίθεση της Εθνικής καθώς ο Φερνάντο Σάντος θα διατηρήσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο αριστερό άκρο, τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη δεξιά πλευρά και τον Γιώργο Σαμαρά στην κορυφή.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x