Προορισμοί

Ομορφιά, υγεία και εσωτερική γαλήνη στο Out of The Blue, Capsis Elite Resort

Το Out of the Blue, Capsis Elite Resort στην Κρήτη προσφέρει μια μοναδική - για τα ελληνικά δεδομένα -πρόταση αναζωογόνησης: το «Ever- lasting Euphoria».

Η ολοκληρωμένη αυτή πρόταση με εξελιγμένες ολιστικές θεραπείες ομορφιάς, ευεξίας και αντιγήρανσης είναι ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά και εξατομικευμένα στην ανάγκη για υγεία, χαλάρωση και ισορροπία του σώματος και της ψυχής. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν την θεραπεία που τους ταιριάζει μέσα από διαφορετικούς τύπους προγραμμάτων και υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στο «Ever- lasting Euphoria»:

Το Οut of the Blue, Capsis Elite Resort παρέχει αποκλειστικά την δίαιτα Dukan στην Ελλάδα η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία την προηγούμενη χρονιά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Για το λόγο αυτό η δίαιτα Dukan θα συνεχίσει και φέτος να παρέχει δυο ανανεωμένα προγράμματα διατροφής τα οποία σας υπόσχονται εγγυημένα αποτελέσματα. Εξειδικευμένη διατροφολόγος αφού κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις προτείνει τη δίαιτα που ταιριάζει στον οργανισμό και στον τρόπο ζωής του κάθε ατόμου. Τα πιάτα μας ακολουθούν τις αρχές της δίαιτας Dukan αλλά ταυτόχρονα διατηρούν την αυθεντικότητα της Μεσογειακής κουζίνας με άρωμα Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x