Δελτία Τύπου

Οργή, αλλά και κραυγή αγωνίας από τον Δήμαρχο Λέσβου μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, εμφανίστηκε οργισμένος για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μιλώντας στην εκπομπή το «Μεγάλο Τσίρκο» του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Οργισμένος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, στην εκπομπή το «Μεγάλο Τσίρκο» του Γιώργου Τσάμπρα στον ΣΠΟΡ FM 94,6

«Έχω στα χέρια μου μια βόμβα που μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γαληνός, αναφερόμενος στο θέμα των προσφύγων στο νησί, που έχουν ξεπεράσει τις 10.000.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Εμείς ότι μπορούμε να κάνουμε το κάνουμε με υπέρβαση των δυνάμεων μας . έχουμε κάνει ότι καλύτερο εδώ και μήνες. Τόσους μήνες φωνάζουμε ότι κρατάμε μια βόμβα στα χέρια μας, το φυτίλι καίγεται και πρέπει κάποιος να το σβήσει. Πλέον έχει φτάσει η κατάσταση στο σημείο μηδέν, το φυτίλι είναι κοντά στην έκρηξη.

Κανείς όμως δεν κάνει τίποτα, όποιοι παρεμβαίνουνε, το κάνουν μόνο και μόνο για να χαλάσουν τα όσα έχουμε κάνει. Σήμερα είχαμε επεισόδια στο λιμάνι, πήγαμε το αδειάσαμε το καθαρίσαμε. Οι μετανάστες μεταφερθήκανε εκεί που είχανε συμφωνήσει, αλλά έπειτα από παρέμβαση του εισαγγελέα, έπρεπε να επιστρέψουν και πάλι στο λιμάνι για καταγραφή.

Από εδώ και πέρα το λιμάνι το οποίο είναι και ευθύνη του Λιμενικού Ταμείου, να το καθαρίζει ο Εισαγγελέας με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, ο Δήμος σηκώνει πια τα χέρια του. Εμπόδια, κουμάντα και παρεμβάσεις να κάνουν στο σπίτι τους. Δεν δέχομαι κανέναν Εισαγγελέα, να παρεμβαίνει και να χαλάει ότι φτιάχνουμε. Ότι γίνει από εδώ και πέρα την ευθύνη την έχει ο Εισαγγελέας. Το καταγγέλλω δημόσια και τον θέτω προ των ευθυνών του! Οτιδήποτε συμβεί στο νησί θα είναι υπεύθυνος ο Εισαγγελέας».

Για πόσους ανθρώπους μιλάμε κ. Δήμαρχε;
«Μιλάμε για 20 χιλιάδες ανθρώπους . Εγώ προσωπικά αλλά και τα συνεργεία του Δήμου έχουμε καταβάλει τεράστια προσπάθεια τους τελευταίους 7μιση μήνες . Παρεμβαίνει λοιπόν ξαφνικά ο κ. Εισαγγελέας, ο οποίος ξύπνησε από βαθύ λήθαργο και καταστρέφει όλο το σχεδιασμό που έχουμε κάνει. Τώρα πάλι υπάρχει τεράστια αναστάτωση και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αύριο το απόγευμα. Μακάρι να μην έχουμε τίποτα. Να σηκώσει τα μανίκια ο Εισαγγελέας και να πάρει μια σκούπα να καθαρίσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x