Ειδήσεις

Ούκιτς: «Μας κέρδισαν δίκαια»

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς αναγνώρισε ιπποτικά την ανωτερότητα της Λιθουανίας έναντι της Κροατίας στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ.

Απογοητευμένος μεν, ρεαλιστής δε, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς συνεχάρη τη Λιθουανία για τη δίκαια, όπως τη χαρακτήρισε, νίκη της επί της δικής του Κροατίας.

«Δεν ήμασταν καθόλου καλοί σήμερα. Δεν καταφέραμε να μπούμε στη ρακέτα τους και ήμασταν κακοί στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε λύσεις, ήμασταν άστοχοι και οι αντίπαλοί μας έβαζαν όλα τα σουτ. Μας έλειψε η ενέργεια που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Οι αντίπαλοί μας με κάποιον τρόπο έδειχναν πιο φρέσκοι, πιο ζωηροί και ήταν ανώτεροι. Ήταν καλύτεροι και μας κέρδισαν δίκαια», τόνισε ο αρχηγός της «χρβάτσκα».

Πλέον στόχος είναι το χάλκινο μετάλλιο. «Είναι κρίμα, χάσαμε μια ευκαιρία, αλλά ό,τι έγινε… έγινε. Έχουμε δύο μέρες για να ξεχάσουμε τον ημιτελικό, να ξεκουραστούμε και να προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι στον μικρό τελικό. Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε ένα μετάλλιο μετά από 18 χρόνια και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη», ανέφερε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x